{{ I Claim This Day To...Lill Fredag! }}

2014-02-27 @ 13:18:54
Har några minuter kvar på lunchen då jag tog lite senare idag så passar på att blogga lite. Var förbi Bik Bok som planerat, fick tag på linnet + något mer hihi. Köpte mig en laktosfri stor latte på vägen tillbaka till kontoret också. Nu blir det att jobba ca 2 timmar till innan promenad till psykologtid! Middag hos föräldrarna ikväll så kaninmys står på kvälls schemat. Jag är slutkörd men like...in a good mood. Har lite lite pepp i mig idag och tar till vara på det. Bara det att jag små ler helt plötsligt värmer i hela hjärtat på mig. Bra dag so far. Och jag har utsett torsdag till Lill Fredag! Då jag jobbar hemma fredagar får jag ju sovmorgon så torsdag brukar handla om filmkväll m.m. Men det är ikväll! Nu är min lunch slut så nu är det jobba som gäller.

{{ Bik Bok Öppnar I Nyköping }}

2014-02-27 @ 08:45:33
Idag slår Bik Bok upp dörrarna i lilla Nyköping! För mig som är shopping tokig (och älskar Bik Bok) är det awesome news! Ska göra allt för att hinna dit en snabbis på lunchen idag. Ovanför ser ni lite cravings. Idag hoppas jag på att kunna få med mig Absofuckinlutely linnet hem, ett måste för alla SatC fans! Det andra...ja, ska försöka att inte köpa allt ärligt talat men blir svårt ;) Var ju löning i veckan höhö. Vet ju inte sortimentet än men lokalen är inte den minsta Bik Bok lokalen jag skådat så håller tummarna :)

{{ I'm Often Silent When I'm Screaming Inside }}

2014-02-26 @ 11:58:51
Sitter på kontoret. Har en ny fin väska som jag hittade förra veckan på H&M, love at first sight for sure var det som hände! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, kände bara jag ville blogga lite faktiskt. Det går trögare och trögare för varje dag just nu då min kropp verkar ha gett upp mer eller mindre. Det jag känner mot i princip allt just nu extremt hårt (förutom att sova) är att jag vill inte. Jag vill inte, jag vill inte, jag VILL INTE är det som går om och om uppe i huvudet just nu.
 
Men ändå efter ca 1 timmes gråtande för jag inte vill lämna sängen så tar jag mig iväg än så länge. Jag fattar inte hur jag tar mig iväg dock. Allt smälter ihop, en vecka känns ibland som ett år. Och ibland känns det som en dag för jag sover på all min fria tid jag har. Nu blev det halvt brutal ärlighet här i bloggen men kände jag behövde lätta trycket lite. Så om det är tyst i bloggen (vilket det är) så vet ni varför. Det är extremt jobbigt bara att andas just nu helt enkelt.

{{ Tuesday }}

2014-02-25 @ 09:12:33
Lite äldre tumblr edits av my boys! För dom kommer ju tillbaka denna vecka! Wohooooo äntligen är det där jävla OS över! Ber om ursäkt till alla "fans" men jag tål verkligen inte sport, eller like jag tycker det är så himla boring. Och när det går ut över mina serier...då är det inte okej asså. Det är ett stort brott i Kitten Realm!
 
Redan jobbat 1 timme idag, började hemma. Men ska snart greppa ryggsäcken och knalla ner till kontoret för resten av arbetsdagen. Jag är inte särskilt pepp på något alls just nu men en sak vet jag och det är att jag är för envis för att låta skiten vinna! Så är bara sätta på skygglappar och knalla framåt. Det bara är så helt enkelt. Så får man hantera dom där dagarna/stunderna när det är extra (super mega extra) jobbigt när de kommer. Ett steg i taget...man kommer fram till slut ändå. Det får ta den tid det tar.

{{ När Stressen Tar Kroppslig Form... }}

2014-02-24 @ 11:22:00
Min lilla tid ifrån bloggen så har jag legat sjuk. Torsdag och fredag var det liggandes i soffan eller sängen med feber och haft ont. Var "frisk" i lördags så sprang iväg då...mötte upp syrran för middag ute och mys. Sen låg jag i feber igår igen. Och idag är jag återigen feberfri, så jag sitter så klart på kontoret. Har varvat med att se om Firefly, sitta och bli frustrerad på Tumblr när jag legat hemma. Svarar på kommentarer m.m ikväll darlings! :)

{{ Reign Of Fire }}

2014-02-19 @ 11:19:11
Har ni såna där filmer som ni sett hur många gånger som helst men fortfarande alltid kan dra på när du inte kommer på annat att se? Eller kan få värsta suget så du nästan går ihjäl tlls du sett den? Jag har ett antal såna och drog på en av dom igår nämligen Reign of Fire, svenskt namn Drakarnas Rike. Det är ta mig fan den bästa drak filmen EVER. Den är så jävla bra gjord och jag älskar storyn, världens bästa cast också. I love me some dragons!
 
Just nu sitter jag på kontoret och jobbar på. Ska ta lunch sen och då blir det även en runda på stan...jag ska till H&M. Nu är det så gott folk att jag tänker nog faktiskt shoppa igen...för att...för att jag kan okej, nu ska vi inte dela ut judgement här åt min svaghet för H&M haha.

{{ Looking back to when Dreams Come True... }}

2014-02-18 @ 17:03:17
Stunder i livet man kan leva på för alltid. Jag tänker tillbaka mycket speciellt i stunder i livet som just nu när det är extra tufft att vilja leva för att göra en lång historia kort. Och en stund i mitt liv jag alltid tänker på då är stunden då korten ovanför togs. Stunden när jag träffade min största idol James Marsters (mest känd för sin roll som Spike i serien Buffy) IRL. Minns hur jag stod där i långa kön i Milton Keynes en regnig dag i maj år 2007, hjärtat dunkandes så jag trodde det skulle sprängas när jag steg närmare och närmare denna karl som genom sin musik och skådespelari hade räddat livet på mig dagligen i flera år. Det var min största dröm som gick i uppfyllelse. Den känslan när han la armen om mig, när jag fick en kram när jag gick in går inte att beskriva på annat sätt än att jag fick uppleva 100% lycka för första gången i hela mitt liv. Och jag blir alldeles varm och ler för mig själv när jag tänker tillbaka på den stunden. Den är värd allt.

{{ Daryl "Baby" Dixon }}

2014-02-18 @ 08:00:16
Daryl Dixon, men inte Daryl Dixon ifrån nyaste avsnittet av Walking Dead. Önskar fan jag hade tid att göra en fin ny edit av senaste (kanske något jag ska börja bjuda på mer i bloggen who knows) men en nypillad av en gammal får duga helt enkelt så här innan jobbet, karln är ju snygg no matter what!
 
Sitter just nu med mitt morgon kaffe och vet knappt om jag är vaken eller inte. Fick lite mer timmars sömn än natten before men inte tillräckligt. Men är bara att bita ihop och göra det bästa utav det!

{{ Kitten Räddar Liven }}

2014-02-17 @ 19:22:32
Igår räddade jag denna lilla blåmes ute i Laxne. Han flög in i ett fönster och låg i fara för katten Aslan m.m. Så jag plockade upp han försiktigt så han var utom fara tills han piggna till. Sen att han vägrade lämna handen i ca 10 min innan jag väl fick han på bordet är en annan sak. Han ruska till fjädrarna och flög iväg någon minut efter bilden så han mår bra med sina polare där ute :)
 
Kom hem igår. Saker och ting var bra, så bra de kan bli just nu. Sen satte ångesten igång och herre jävlar vilken nivå den steg i. Så resultatet blev ca 1 timmes sömn natten till idag så har gått extra segt idag. Klarade jobbet och är nu slutkörd för resten av året känns det som...blir Walking Dead döendes i soffan strax!

{{ Baby, it's Saturday }}

2014-02-15 @ 12:37:32
Sitter med andra koppen kaffet för dagen då vi precis käkat lunch här hos Mr Wookie! Ska snart klä på mig och borsta igenom håret som just nu är ett skatbo. Vi ska iväg en liten sväng, ovanligt nog hehe. SHOPPING TIME! Ikväll blir det oxfilé toast och skräck hehe. Hoppas ni har bättre väder än oss för här regnar det, inte snö i varje fall så alltid något.

{{ Heart & Chain Choker }}

2014-02-14 @ 09:07:57
Klickade hem denna choker ifrån Ebay och väntar ivrigt på den i hopp om att den ska sitta som smäck! Det är en karl på bilden i annonsen men har sett mer än en tumblr brud som haft en på sig...so like en av 3 lägen borde ju sitta, right? Vad tycker ni? Är det meow eller?
 
Sitter just nu med morgon kaffet och laddar för sista arbetsdagen denna vecka. Åker ut till Mr Wookie över helgen idag då jag behöver ett break med god mat, massa film, zombie dödande och så klart kisse kärlek av Aslan. Sen får vi inte glömma sällskapet av en av närmaste vännerna. Vet inte vad jag skulle göra utan min Mr Wookie, jag skulle då inte överleva det är en sak som är säker.

New In: Jag har varit på H&M igen...ops.

2014-02-13 @ 21:25:21
Jag och H&M asså...Jag går in där för att kolla upp en grej, fixa något eller följa med någon som måste dit. Jag kommer 9 av 10 gånger ut med en påse i handen. Och den 1 av 10 gånger jag inte gör det gnäller jag till mig själv inombords...Någon som känner igen sig? Men detta var vad som fick följa med hem senaste besöket.
Var inne på H&M i måndags. Kom ut med dessa två ovanför! En crop top med sötaste trycket ever, som jag höll på hänga tillbaka för den kändes för "söt" för mig men kom på att jag kan matcha upp den med lite fejk läder. Hängsel kjolen gör sig inte rättvis på bild så vida den inte sitter på. Som ni får se i framtiden hopefully i en ootd (som jag ska bli bättre på...)! Greppa även tag i en grej ifrån sminkhyllorna, som jag glömde knäppa en bild på men var en Master Smoky Eyeshadow Pen (i färgen Smoky Black) som ni ser nedanför, är ifrån Maybelline.
Jag gillar den starkt, amatör sminkare som man är. Vi bråkar lite fortfarande när det gäller smudge delen av saken...men vi ska nog bli sams snart och eviga vänner.

{{ Home Wanties }}

2014-02-12 @ 09:23:55
Surfat lite inna på Webhallen till morgonkaffet. Dom har så mycket awesome stuff på så många avdelningar. Som awesome Alien chopsticks till köket, to die for. Funderar starkt på att klicka hem zombie muggen + zombie kakburken högst upp...we shall see hehe. Men just nu är det snart dags att packa ner matlådan och gå till kontoret för ännu en arbetsdag! Går jäkligt segt denna vecka och mitt enda mål för dagarna är att ta mig till kontoret. Och jobba så klart...men like duh. O.O

{{ Those Shoes Are Made For Walking }}

2014-02-11 @ 16:05:43
2 par pjux ifrån Din Sko that I am dying to get! Nyköping har typ sämsta sko valet ever. Borde dra till Stockholm snart för en shopping runda...med skor i ära! Sen att jag lägger alla mina pengar på kläder ifrån Darkside Clothing inne på Shock eller Blue Fox istället är ju en helt annan sak då'rå...
 
Kom precis hem ifrån kontoret och ska jobba ett tag till innan jag går hem till föräldrarna. Behöver lite kaninmys och hörde något om kvällsmat. Beroende på när jag kommer hem + fakturerat klart ikväll får vi se vad jag hittar på :)

The Winner Is...

2014-02-11 @ 09:12:05
Och vinnaren är...Cecilia! Ett mail ramlar ner i din inbox snart! Grattis!
Kommer upp en ny tävling, med zombie tema som ni nog redan vet, senast nästa vecka!

Twistband & Baby, The Zombies are Coming!

2014-02-10 @ 20:39:53
First of all, tävlingen avslutades igår I know this! Jag kommer dra en vinnare och du presenteras senast imorgon :) Har haft lite down down, för att göra en lång historia kort så har deppheten vunnit över mig senaste dagarna men that's life! Ovanför ser ni pillet jag suttit med utöver admin grejer på jobbet idag! Tillverkat twistband i olika färger och mönster, gjorde så klart några till mig själv för det får man för min snälla chef faktiskt. Men nog om det och on to viktigare stuff! För nu är det dags att sätta sig i soffan och titta på Walking Dead som ÄNTLIGEN är tillbaka. Jag är pepp och fan nervös ärligt talat, var ett brutalt midseason finale denna säsong...En tävling kommer dyka upp i zombie tema snart så håll utkik!

{{ Leggings @ Romwe }}

2014-02-05 @ 17:38:55

{{ Quick Update }}

2014-02-04 @ 14:32:56
Sitter på kontoret, är här till 15.00 as usual. Så bär snart av hemåt där det blir lite mer jobb sen blir det affärn. Ska hämta upp min fina Daryl Dixon också, wiiieee! Syrran kommer förbi en snabbis ikväll med. Full rulle! Later, darlings!

{{ Zombie Killer Coffee }}

2014-02-04 @ 08:51:44
instagram: howlingwolfheart
 
Sitter här med min Walking Dead mugg in boad i min morgonrock. Men ska snart ta mig i kragen och göra mig klar för dagen. Jag är inte och kommer aldrig att vara en morgon människa. Folk har sagt att man "vänjer" sig och "blir" en morgon människa men jag kan efter 2 ½ år på samma ställe att dom ljuger. I varje fall i mitt fall. Efter ca 20.00 då är jag som mest pepp och har jag möjlighet så får jag mycket gjort mellan 20-04. Men det är typ fredagar och lördagar det tar plats hehe. Nej göra mig klar för dagen var det. Hittade min lilla kamera bland flyttlådorna igår. Bra där, kanske jag kan få mer bilder till bloggen igen då jag är för lat att bära runt på systemkameran :P

{{ 6 Days To Go }}

2014-02-03 @ 19:59:29
Februari för många betyder Alla Hjärtans Dag. För mig betyder det att Walking Dead kommer tillbaka. Nästa vecka då jävlar smäller det igen! Är ni pepp eller, darlings? Tänkte fira efter nuvarande give away är klar med en ny zombie relaterad give away! Låter den som en plan? Jag tycker det är en bra plan.

{{ Oh now I see! }}

2014-02-03 @ 15:57:00
Har varit lite fundersam under dagen på kontoret då det rasat in kommentarer (fundersam men positiv så klart) och fick förklaringen när jag loggade in haha. Nice nice! Det var en bra start på veckan! :) Hej hej alla fina! :)
Är hemma just nu och har lite jobb kvar innan jag tar lång paus för kvällsmat m.m. Sen ikväll är det lite kvar att göra på jobb fronten :) Men lovar att så fort jag sitter i lugn och ro med mitt kvällskaffe + mer tid så ska jag svara på alla kommentarer ^^

{{ The Weekend }}

2014-02-03 @ 08:24:59
Helgen har mest bestått av Skyrim spelande och film tittande. Såg bland annat (äntligen) The Hunger Games: Catching Fire! Hann inte med att se den på bio, jävla skit också, men har nu äntligen sett den. Den svek mig inte och jag är taggad inför nästa och den ska jag fan lyckas hinna med att se på bio! Ursäkta bilden ovanför (bättre än ingen of course) men mina skills verkar ligga kvar sovandes på kudden...Ska försöka hinna med att svara på kommentarer m.m innan jag sticker till jobbet.
 
Var tyst igår för att min söta fina gerbil tjej Athena somnade in. Hon var över 5 år gammal så var väntat men gjorde ändå ont i hjärtat när hon somnade in för sista gången. Så ja, jag var ganska nere igår eller well är. Ni som vart här ett tag vet att mina djur är som mina barn, so yeah. Sov sött lill tösen min.

{{GIVE AWAY }} Vampire Kiss Cameo Necklace

2014-02-01 @ 20:03:00
Vill du vinna denna awesome halsband? Kanske till dig själv eller någon annan? Läs då nedanför hur du gör för att vara med och tävla! 
Do you want to win this awesome necklace? Maybe for yourself or someone else? Then read below how you can join in on the give away!
 
PÅ SVENSKA (english rules below):
  • Kommentera nedanför att du är med och tävlar! Glöm ej din mail (visas endast för mig!).
  • Gilla min blogg på Facebook.
  • Om du vill ha större chans att vinna (en extra röst i potten) så gör ett inlägg på din blogg om tävlingen och länka mig till inlägget när du kommenterar att du är med :) Du får självklart låna bilden ovanför!
Vinnaren kommer att väljas random!
Vill du hålla koll på denna tävling + framtida tävlingar tipsar jag om att följa bloggen här.
Tävlingen avslutas Söndagen den 9 februari 21.00!
 
IN ENGLISH:
  • Comment below that you're in! Don't forget your email (will only show for me).
  • Like my blog on Facebook.
  • If you want a bigger chance to win then make a blog post about the contest on your own blog and link me to it when you comment that you're part of this give away :) You can of course use the photo above!
The winner will be chosen randomly!
If you want to keep a look out for this give away + future ones I recomend following the blog here.
It will end Sunday 9th of February!
 
AVSLUTAD!

Daryl Dixon ska flytta in hos mig!

2014-02-01 @ 14:47:00
Vet inte om ni minns när jag bloggade snabbt om denna i november men första rundan tog slut super fort och jag blev helt hjärtekrossad då jag ej hann med. Men nu har dom fått in den igen och jag klickade hem en igår kväll! Fanns 4 st kvar i lager då jag var snabb som satan hehe. Hoppas den skickas fort och är hemma snart.

{{ Awesome Billiga Pjux }}

2014-02-01 @ 11:47:14
Är något med dessa skor som faller mig i smaken. Du kan få dom för 199kr bara just nu på Nelly! Själv får jag hålla mig (trots amazing priset) då jag har halvt köpstopp inom mode då jag håller på utöka min merchandise samling just nu. Så då tänkte jag att jag kan tipsa någon annan som är ute efter billiga snygga pjux :)
 
Är lite busy idag. Ska fixa med tvättmaskinen, gardin uppsättning och köra en mini roadtrip med föräldrarna för inköp av lite grejer. Men det kommer upp en give away ikväll så håll utkik!

RSS 2.0