New In: H&M Haul

2014-01-31 @ 20:42:49
Var inne på H&M i veckan under en lunch och handlade upp mitt presentkort jag fick av chefen i julklapp. Hade kvar så greppade lite kläder. Den randiga crop toppen har jag vart ute efter sedan dom fick in den första gången och nu hade dom äntligen min storlek! Linnet ifrån herr avdelningen hade för snyggt tryck för att inte greppa på vägen förbi och sockorna...ja mjuka sköna myssockor så här på vintern är inte fel.

{{ Oliver Plutt }}

2014-01-31 @ 20:03:21
Plutt igår när jag var och hälsade på. Han är så söt och blir så glad när jag kommer, sen ska det kelas och sovas lite bredvid mig och efter det är det full rulle tills jag ska gå hem. Det är tufft att gå ifrån honom, gör ont i hela mig men han har det bäst där i omgivningen m.m och hans behov kommer före mina. Men jisses vad jag saknar min bebis.

{ M E O W }

2014-01-30 @ 20:32:47
M E O W
 
M E O W by thehowlingwolfheart featuring Topshop

{{ Onsdag 29 Januari 2014 }}

2014-01-29 @ 20:47:35
Dagen har mest handlat om jobb och städning. Fortfarande värkande njurar så har tagit det lugnt men fått mycket gjort! Januari börjar dra mot sitt slut och jag välkomnar februari i hopp om att det blir lägre tempo. Nu ska jag dock krypa ner i soffan under filt och se vad mina pojkar har för sig. Menar så klart att det är dags att se nya Supernatural, iiiii alltid så pepp!

AMERICAN HORROR STORY REWATCH

2014-01-28 @ 18:31:55
Började kolla om på American Horror Story säsong 1 förra veckan när jag var hemma sjuk (och ja, jag är redan klar no judge bara 12 avsnitt ju!). Drog igång säsong 2 igår. Säsong 1 är bra och säsong 3 har inte svikit mig so far men inget slår säsong 2. Jag har en stor weak spot för Asylum Tema när det kommer till skräck och när någon ger mig en hel säsong med ett awesome cast crew, ja då blir jag fan knäsvag! Vilken är eran favorit säsong?

{{ At The Office }}

2014-01-28 @ 12:46:05
Kör all naturell idag! Eller asså no make up och satte bara mössan på nytvättat hår imorse. Var av att det ser ut som någon nyst mig i nacken. Sitter på kontoret men ska snart ta ett paket under armen och gå förbi posten. Skicka lite stuff till Stockholms kontoret sen blir det hem att jobba. Mina njurar är inte så glada av kylan och därför har jag rejält ont just nu så tar det lite lugnt. På det håller mitt knä att paja då man får pulsa fram rejält med all snö vi fått sedan igår. Men det går om man bara vill och jag vill så var det med den saken :)

{{ 13 Days To Go }}

2014-01-27 @ 20:19:46

Untitled #146 // Polyvore

2014-01-27 @ 15:56:40
Untitled #146
 
Untitled #146 by thehowlingwolfheart featuring goth punk shoes

Keep Calm and Survive Monday

2014-01-27 @ 12:29:20
Vi vet alla vad jag känner för måndagar. Att det var snöstorm ute när man kom upp gjorde ju inte saken bättre precis...Känner mig så otroligt bitch bitter på måndagar asså. Tur dagarna efter är lättare att ta sig igenom. Jag älskar mitt jobb don't get me wrong men måndags morgonen jag måste ta mig igenom innan är fan hell och kan gå slänga sig i en snödriva. Huvudsaken jag är på kontoret för att ta tag i veckans jobb! Hey ho lets go!

{{ Fridge of a Fangirl }}

2014-01-26 @ 19:29:00
Kylskåpet börjar ta sig! Köpte magnettejp för nån vecka sedan, så jävla nice så det finns inte! Nördigt tema som allt annat så klart. Man ska ju bli glad när man kommer tassandes, speciellt på morgonen när man gör zombie walk :) Det är fangirl style över allt här snart, precis som det ska vara hemma hos mig! Det gör så jag känner mig trygg och glad.

I Can Haz The Tacos?

2014-01-26 @ 16:12:12
Tacos, kisse mys av en katt som klagade rejält att jag ej varit där på ett tag (tur man hade med sig muta haha), zombie dödande och film är det som stått på nöjes menyn ute hos Mr Wookie. Var behövligt att åka ut ett tag på landet, får ta en hel helg nästa gång! Och inte vänta så länge i mellan...

{{ Sleepy Head }}

2014-01-25 @ 12:45:34
När man ska iväg och sover bort halva dagen...Typ det som pågår just nu haha. Men eftersom jag personligen behöver mig en stor kopp kaffe för att ens kunna gå runt så tänkte jag att jag kan blogga lite. För jag åker ut till Mr Wookie idag där jag stannar tills imorgon :) Så blir nog tyst tills imorn med andra ord. Lite stressad just nu. 1 miljon saker ska göras och I haz no time. Bara ta det viktigaste först ;) Hey ho let's go!

På Spelfronten...

2014-01-24 @ 21:05:27
Alice: Madness Returns är det som används varmt just nu i PS3! Gärna med några Polly Bilar att tugga på bredvid hehe. Ett spel folk tjatat om länge och jag provade det till slut, jag älskar't! Och jag förstår nu varför så många har skrikit efter ett Alice cosplay...får nog ta och fixa det måste bara bestämma vilken outfit. Är inte mega långt in i spelet men å andra sidan vet jag inte hur många timmar totalt det är på så kan ju vara halvvägs for all I know :P Något ni spelat? Vad tycker ni?

{{ Topshop Love }}

2014-01-24 @ 15:44:58
 

Är det fredag?

2014-01-24 @ 11:21:57
Efter ca 2 dygns första smärt maraton år 2014 så är jag typ tillbaka på jobbet. Jag skriver typ för känns som halva jag blev lämnad i sängen då jag är så slutkörd i både kropp och knopp. Tar på krafterna att ligga i sådan smärta så länge, buhu! Blir en lugn helg med spelande, film och besök av Mr Wookie. Så jag hinner vila upp mig och är tillbaka nästa vecka 100%. Fick hem min fina nya tvättmaskin idag, wohoo! Bra där ifall resten av dagen blir knas ;)

{ You Can't Sit With Us }

2014-01-23 @ 21:38:48
You Can't Sit With Us
 
You Can't Sit With Us by thehowlingwolfheart featuring knee high socks

{{ Middle-Earth Leggings }}

2014-01-22 @ 18:37:48
Min dag började tidigt imorse då jag brutalt vaknade av mensvärk. Så har det fortsatt hela dagen. Jag kan inte ens sitta upp 99% av första 1-2 dagarna och det är ett helvete. Så i detta helvete var jag olydig katt och klickade hem ett par nya leggings! Middle-Earth kommer sitta fint på benen i vår! 60 spänn gick dom på hehe.
 
Kom nyligen upp och gjorde upptäckten att jag är utan vatten. Sen har jag migrän på g och börjar få extrema menssmärtor igen...Kollat upp det där med migränen och det går visst hand i hand ofta med just mensen, pga hormonerna som höjs osv. Har jag sagt jag har mig ett helvete idag? Kanske ska beställa hem ett par leggings till...

{{ CARRIE // YOU'RE NEXT }}

2014-01-21 @ 20:32:27
Carrie och You're Next är två skräckisar jag hunnit se under tiden jag varit borta! Carrie va pretty much så som jag trodde, inte min grej då det ska vara orginalet och endast orginalet. Kan dock inte neka till att effekterna i slutet var awesome och filmen var värd att se om så endast för det. You're Next är en film jag velat se sedan jag fick nys om den, älskar filmer i det stuket. Helt klart sevärd men inte den bästa i det stuket. Och då kommer den stora frågan. När ska jag få mig en rejäl skräck igen? Kom igen nu, skräm mig!

Tjena Darlings!

2014-01-21 @ 19:09:51
Är det verkligen nästan 2 veckor sedan jag bloggade?! Men fy skäms på mig, så här får det inte gå till! På med usch mössan och in i skamvrån för mig...Men många av er som har flyttat vet säkert all tid och energi det tar, sen med Formex rush på jobbet så blev det att placera arslet framför TVn denna tid på kvällarna :) Men bara för jag har varit borta ifrån bloggen betyder det inte att den ej varit i mina tankar. Ska återkomma med en bang år 2014. Vill bli en större, mer regelbunden och...ehm ja allt det där inom min blogg! Det kommer snart och då jävlar tutar och kör vi :D Jag vet året redan är 2014 men jag är fortfarande i december, no judge.

Det var inte igår inte!

2014-01-09 @ 09:17:21
Nu har det varit tyst här ett par dagar, tyckte det var dags att bryta tystnaden! Ska snart knalla till kontoret så blir ett snabbt inlägg. Jag har varit upptagen med att flytta och börjat plocka i ordning (notice fina Sabretooth i min nya bokhylla ovanför!) sen i tisdags var det tillbaka till jobbet som gällde! Formex för oss på jobbet nästa vecka så nu är det högt tempo! Utöver det håller jag fortfarande på flytta/rensa/plocka upp, fan vad grejer man samlar på sig asså...Känner en ny förkylning (eller gammal som kommit tillbaka) krypa i kroppen vilket gör mig frustrerad. Mitt immunförsvar just nu är praktiskt taget icke existerande.

{{ Full Rulle! }}

2014-01-02 @ 22:42:52
Inrednings tidningar, kanin mys och flyttlådor är min privata vardag just nu! Idag hämtades äntligen nycklarna till lägenheten och jag har precis slutat packat för dagen. Är så mycket grejer som ska ner fortfarande och gå igenom. Fan vad jag samlar på mig saker asså haha! Det ska bli skönt att få nya möblerna levereade redan imorgon och börja flytta men det är lite ångest framkallande också. Jag har svårt att ta en sak i taget och oroar mig alldeles för mycket i onödan. Så om det blir tyst över helgen så vet ni varför :)

{{ TV Serierna Återkommer... }}

2014-01-01 @ 22:13:58
Detta är of course USA's datum! Så kollar ni online så är det en dag senare som gäller, för att få awesome kvalite så man ser/hör något :) Och som vanligt får man vänta längre på The Walking Dead...vad är grejen...som vi fans inte torteras tillräckligt i den serien!

{{ TVÅTUSENFJORTON }}

2014-01-01 @ 11:16:10
Mitt 2013 har inte varit det roligaste. Tänkte skriva en sammanfattning om det men då jag läste igenom min blogg blev jag så ledsen för jag inte själv insett exakt hur dåligt jag har mått, hur nära min gräns jag har varit. Året började tufft med att min morfar lämnade oss (som nu är första gången jag säger i bloggen för gör fortfarande så ont) och efter det var det bara down hill. Bra saker har hänt också men är allt det dåliga som skuggar över det inom mig.
 
2014 betyder många ändringar för mig, till det bättre för en gångs skull, det tänker jag ta till vara på! Jag lämnar 2013 bakom mig och ser framåt. Tar varje dag som den kommer, gott eller ont, för det är idag jag lever. Inte igår och inte imorgon utan idag. Jag måste lära mig älska mig själv för jag kommer inte kunna njuta fullt ut av livet om jag inte älskar mig själv. Inse att jag är värd att vara lycklig, jag är värd att andas, jag har kämpat för det jag har idag (som jobb och underbara vänner) och jag är värd det. Jag är värd att leva! Så ja, nu jävlar är det dags att börja leva.

RSS 2.0