{{ Zombie Killer 13 }}

2013-07-26 @ 15:37:02
Ryggan packad och jag är klar för start! Behöver bara jobba klart och sen ditchar jag denna stad tills på söndag! Ryggsäcken kommer ifrån Darkside Clothing och är köpt på Shock, i Stockholm!
 

{{ 26 Juli // Baby It's Friday }}

2013-07-26 @ 12:40:48
Dessa babies ramla ner i lådan i veckan! Toksöta Totoro strumpisar, woot! Lever på slush drinkar, jobbar på för fullt och försöker att inte gå under i värmen. Jag fattar inte, det är tok varmt! Jag är en jävla viking inte en tropisk fågel! Är inte byggd för denna värme haha. Flyr stan till landet idag efter jag jobbat klart, det behövs extremt mycket. Komma bort ifrån stan så kanske man inte gråter sig till sömns någon natt. Jag vet inte längre. Livet är skit just nu. More than usual.

{{ i'm batman }}

2013-07-23 @ 13:20:53
At the office! Kör på Batman tema idag. Sitter just nu och käkar lunch i form av godaste thai maten i stan! Fokus på jobb och sneglar mot Måndag-Onsdag nästa vecka då jag är ledig och flyger helt solo hemma. Drar till Mr Wookie och Kung Aslan på fredag, flyr stan ut på landet och (hör och häpna!) missar nya Wolverine film premiären! Back to work :)

{ Fumbling Towards Ecstasy // Polyvore }

2013-07-22 @ 16:38:28
Fumbling Towards Ecstasy
 
Fumbling Towards Ecstasy by thehowlingwolfheart featuring a black cotton dress

{ I have misplaced myself and I don't know where to look. }

2013-07-22 @ 09:20:00
Är ärligt talat väldigt opepp på livet just nu så lägger all min energi på jobb och efter det fokus på att vila upp mig för ny arbetsdag. Allt känns otroligt tungt just nu och jobbet är typ min enda flykt ifrån detta helvete. Är trött på saker som inte händer men även saker som händer, saker som har hänt och jag vill bara lägga mig ner i en grop medans någon fyller den med jord...typ. Sen att min psykolog är på semester och jag inte har ny tid förr än mitten av augusti hjälper inte precis. Folk försöker få mig förklara hur jag känner och varför...Det känns som jag panikslaget, sakta och smärtsamt, håller på att kvävas till döds inombords medans jag panikslaget försöker få luft. Jag gör det bästa av situationen: Till jobbet, sover 1-2 timmar om det så behövs efter innan jag tvingar i mig kvällsmat. Försöker göra/se saker som ej tar för mycket energi. I have misplaced myself and I don't know where to look.
 
Men ska försöka blogga mera trots detta. För i slutändan gillar jag att blogga, det gör mig glad och tar inte så där super mycket energi. So why not liksom? No promises. Men hur har ni det? Har ni sommar väder? Semester? Lov? Tell me! Dra en rolig historia/happy moment som hänt so far bland era sommar minnen!
 

New In: {PS3 Games}

2013-07-13 @ 13:39:12
Nya i PS3 hyllan! Uncharted 3, inFAMOUS 2 och Half-Life 2. Min spel samling växer sig liiiite snabbare än planerat. Har bara 10 spel so far men håller redan på med en ny kundkorg hos Webhallen. Sen de spontana besöken till Gamestop i stan ger ju resultat i ett nytt spel minst varje gång haha. Mitt konto kommer skicka hatmail snart yo. Nej men känner lika bra att passa på att fylla med så mycket som möjligt när jag har chansen! Då har jag så det räcker och blir över i början sen när jag flyttar till eget igen. Likadant med filmer osv. Better take my chance now yo!
 

{{ S K Y R I M }}

2013-07-11 @ 14:11:24
Skyrim är det jag nördar på gärnet just nu när det gäller PS3! Samma som gjort Fallout spelen (som jag älskar till döds hej hå). Det är så jävla epic bra så jag dööör! Folk säger jag är en gamer. Jaha tänkte jag, då är väl nördigheten complete nu då? Det var väl ändå på tiden...On another note så var det kabeln som spöka så nu är mitt hemma nät som det ska igen, blev en billig historia trots allt :)

{{ instagram // june }}

2013-07-09 @ 16:20:48
 

{{ oh sunny summer days }}

2013-07-09 @ 13:14:02
Spendera största delen av kontorstiden igår sittandes i solen ätandes på gott! Blev en riktigt hård första dagen efter semestern hörni...as if! Gjorde det som skulle göras innan och sen efter på hemmaplan. Älskar hur mitt jobb är jäkligt flexibelt, passar perfekt speciellt under sommaren :) Idag är det ganska lugnt men har en känning att det blir panik massa precis innan man ska hem ;) Eller senare ikväll. Men that's fine by me because it's good to be back!
 
På hemmaplan krigar jag med mitt internet. Något är knas med trådlösa routern hmpf hmpf. Får se om det är hela skiten eller bara en kabel. Modemet och datorn är som de ska i varje fall. Hoppas på kabeln är paj. Det är 59kr vs många 100-lappar. Ja ja, den historien löser sig nog till slut också!
 

{{ Back To Work }}

2013-07-08 @ 09:07:27
Jag har haft 3 hela veckor ledigt nu, min första riktiga semester ever avklarad! Och för er som undrar så började jag klättra på väggarna ca vecka 2 av den. Har lärt mig exakt hur mycket jag behöver mitt jobb för att fungera psykiskt. Även exakt hur mycket jag behöver en ny lägenhet som är min like asap. Har försökt lära mig själv att ta det lugnt denna semester, att faktiskt ha semester...det gick väl inte så bra.
 
På det stora hela utöver det har jag hängt med fint folk på stan, hemma hos folk, fika fika fikaaaat, spelat alldeles för mycket (but never enough) PS3, var en sväng till kära Stockholm där jag skamset gjorde slut på pengar (Shock tog mesta av pengarna)...that's about it really. Höll på ta spontan weekend i London by myself men bestämde mig för att det kan jag ta när jag lärt mig ha semester på hemmaplan.
 
Men idag är det back to work som gäller och jag vaknade kl 6.45 imorse mega pepp på det! Ska bli skönt, riktigt kliar i mina tassar.

OCH VINNAREN ÄR...

2013-07-08 @ 08:38:51
Vem är sämst på att uppdatera? Meee mee!
Vem har gått över tiden med 2 veckor med att presentera vinnare? Meee mee!
MEN bättre sent än aldrig :) Är inte mer än människa hehe. Så är ni redo? För det ni väntat på?
Ett mail ramlar in hos dig snart! Så ska jag se till att inte gå 2 veckor över tiden med att skicka din vinst haha ;)

RSS 2.0