{{ Kitten Svarar }} Vad jobbar jag med?

2013-08-31 @ 20:59:05
Jag jobbar på ett företag som bedriver grossistförsäljning! Vi importerar och designar barnsmycken/accessoarer i Sverige. Storsäljaren hos oss är namnarmband som blivit en awesome succee ^^. Vi har även Zipholdern som är en uppfinning av min underbara chef. Så ni som går in på tex JC eller Cheap Monday, det är en stor chans jag har tillverkat förpackningen om ni köper en hehe. Mitt jobb inom allt nu mera är administrativt. Jag registrerar ordrar som kommer in, som sen packas och skickas ifrån vårat Stockholms kontor. Jag registerar fakturor så dom kommer iväg osv. Jag har även hand om produkt fotografering, underhålla hemsidor så som våran egen men också sociala medier min chef är på, som hennes blogg m.m. Om vi ska komma till titlar så är jag kontorschef i Nyköping. Vilket för mig känns som liiite för stort ord att använda haha.
 
Har även 2 praktikanter hos mig som tillverkar det mesta inom pärling och så klart zipholders när vi får in en order. Själv får jag göra zipholders när det är en stor order men finns inte så mycket tid över för mig idag att pärla armband eller göra ringar. Gör det bara desto roligare när jag väl får chansen dock ^^
 
Jag är extremt tacksam över denna chans jag fick för över 2 år sen när jag knallade in och sökte praktik plats. Jag har växt så otroligt mycket inom efarenhet men mest av allt i mig själv. Jobbet är min absoluta flykt ifrån hemskheter som min depression. Det finns inga ord för hur tacksam jag är till min Lisa. Och jag tänker kalla henne min Lisa för hon är inte bara min chef, hon är familj. Så har fått en underbar vän för livet på köpet vilket jag är evigt tacksam för. Jag hade ärligt talat ej funnits kvar om det inte vore för henne och mitt jobb. Så tack om du läser detta! Tack för du alltid peppar mig och ger mig beröm. Tack för du tror på mig på sådant sett nästan ingen har gjort.
 

{{ 29 Augusti 2013 }}

2013-08-29 @ 20:36:30
På jobbfronten så är det packa zipholders som gällt hela denna vecka so far! Fick iväg ordern idag till Cheap Monday. Chefen var förbi idag också. Vi har städat upp rejält på Nyköpings kontoret och satan så fint det blev va! Trots att jag gått runt med migrän i 3 dagar nu så har jag vart pepp. Oavsett hur jävla skit jag mår inombords / frustrerad över att ej hitta lägenhet så är jag alltid pepp på jobbet. Update i spelhyllan också! Och ursäkta mitt bitch face, jag va trött.

{{ magic wednesday }}

2013-08-28 @ 08:22:22
Har kollat upp lite och verkar som det var 10 september denna kollektion släpps! Skriver inte så mycket om Harry Potter men ni som följt mig blogga ett par år vet att jag är ett stort jävla hardcore fan! Så kan säga jag fangirlar gärnet så fort jag får se en ny sneak peak ifrån Black Milk! Med tanke på allt dom använder i fotosessionerna kommer dom bli mayor awesome! Och jag kommer fortsätta spruta ut bilder på det haha.
 
Åkte på migrän anfall igår (förklarar varför jag känt mig blaha blaha senaste dagarna) så blev sängen mega tidigt igår. Förutom att jag känner mig lite mörbultad + utmattad idag så mår jag bra :) Kontoret 10-15 sen jobba hemma. Så borde ta på mig kläder + face nu.

{ Home Is Where The Heart Is }

2013-08-27 @ 16:01:53
Lite inspo ifrån min Home Inspo Board på Pinterest! Jag har väldigt blandad smak när det gäller inredning. Gillar det där söta rosa puttinuttiga och andra pastell färger. Men även mot naturhållet, en touch boho och nördigt då (som inte syns mycket i denna inspo board än). Gillar även skräck temat, the creepier the better!

{{ BLACK MILK GOES TO HOGWARTS }}

2013-08-27 @ 00:08:00
ASSÅ JAG DÖR! ÄR NI PÅ RIKTIGT?! Och varför får jag nys om det här bara typ 1 vecka innan det släpps?! Jag ska då fanimej ha ett par leggings och massa mer. Kosta vad det kosta vill för ett par Slytherin leggings måste jag ha! Detta är visst bara en del av kollektionen dom kommer släppa. SÅ JÄVLA PEPP! Nu tar fangirlen över mitt konto snart känner jag. Ska visst vara totalt 32 plagg totalt och Black Milks största Geek temade kollektion so far! Klänningar, leggings, baddräkter, överdelar...Jisses, jag kommer bli fattig. 3 september släpps den om jag har fått tag på rätt info!

{{ baby you don't know me but I have eyes on the back of my head }}

2013-08-26 @ 20:01:57
Jag älskar min nya tofs. Seriously. Sjukt billig också hittad på Ebay! Älskar eyeballs men ska va dom där smått creepy horror stuff liksom. Chefen var hos oss idag här i Nyköping och det var nice! Awesome med ett kontor i Stockholm, då hon också bor där, men fan jag saknar henne. Men vi muppar på mailen, facebook och telefon mellan stunderna vi träffas in person och hänger så bättre än inget :) Ska antagligen dit nästa vecka. Blev sushi till lunch idag, satan så gott!

{{ Alexander Skarsgård Edits }}

2013-08-26 @ 17:32:04
made by me.
 
Ibland händer det att jag går på edits spree på min Fangirl Tumblr. Just nu är det Alexander Skarsgård som står i stjärnljuset! Önskar jag hade mer tid/ork till detta intresse. Kunde sitta en hel dag förr i Photoshop och göra graphics, edits och gifs. Har inte gjort en gif på 100 år och 1000 dagar känns det som. *sad face*

{{ helgen // oh shit it's monday }}

2013-08-26 @ 08:57:18
Fredag började med jobb sen drog jag ut till Laxne och fortsätte jobba lite där, Aslan hjälpte till att regga fakturor. Efter det var det dags att lata sig och efter att ha käkat tacos satt vi och spelade Age of Mythology! Kom hem på lördagen. Förutom det var jag igår med när min svåger/brother from another mother gadda sig!
 
Måndag idag vilket betyder ny vecka, vilket betyder jobb som i sin tur betyder zipholder leverans denna vecka. Önskar bara jag inte var så jävla död på måndagar men man kommer igång till slut idag också, this I know. Rewatchs går bra, är nästan igenom S2 av Walking Dead medans jag är snart igenom S3 av True Blood.

{{ VINNAREN AV ARMBANDET ÄR... }}

2013-08-24 @ 19:14:39
Vinnaren av döskalle armbandet!
Grattis Sofie!Ett mail har ramlat in hos dig :)
Fler tävlingar på g raringar så håll utkik!

For you who thought the end of the world wasn't happening soon...I am sorry but you were wrong!

2013-08-23 @ 11:07:15
Asså...Nä! Jag förstår att hitta en ny Batman är svårt men kom igen för fan! Skådespelaren behöver en mörk/psycho del i sig som Christian Bale eller Michael Keaton! Jag är gladare över valet där George Clooney blev Batman och det säger mycket! It's the end of the world, run for your life! Nej, jag tror inte alls på detta.

{{ friiiidaaay }}

2013-08-23 @ 09:51:36
Här sitter jag med kaffe koppen i handen och tofsen på sne! Jobbar hemma idag eftersom det är fredag så gör inget att jag myser i morgonrocken! Senare idag hämtar Mr Wookie upp mig och jag drar till Laxne tills imorn, ska bli nice. Tävlingen avslutas ikväll, kanske imorn eftersom jag ej är på hemma plan, så skynda och var med för att tävla om ett döskalle armband! :)Har ni för er i helgen?
 

{{TIPS}} Framkalla Instagram Bilder Billigt!

2013-08-22 @ 21:30:00
Sett massa bloggare som kör en sida ifrån USA och tror det finns en i Sverige...Oavsett hur det är tycker jag det är löjligt (!!) dyrt att framkalla där och är bara några enstaka dessutom! Så jag provade sist jag framkallade stuff hos Fujidirekt hur det blev! Och det blev så bra så :)
 
Enda man behöver tänka på när man skickar iväg en beställning online är att kryssa i rätt ruta, se bilden nedanför, så bilderna blir 10x10cm som dom ska vara. Och Fujidirekt har massa kampanjer där man får 50-100 bilder gratis, googla bara så lär någon dyka upp :) Då blir det ännu billigare, du betalar endast frakt på dom kampanjerna. Obs! Kom ihåg att välja format "10x" och inte "11x" om ni vill få dom i rätt storlek.

{{ thursday afternoon }}

2013-08-22 @ 14:49:31
Har suttit på kontoret sedan 10 snåret och gjort zipholders tittandes på The Walking Dead. Är in the middle av en rewatch och började på säsong 2 idag! :) Ska snart packa ihop och knalla till psykologen. Sen hem och käka, efter det väntar lite mer jobb. Rockar Slytherin tema idag! Later babes!

{{ keep going }}

2013-08-22 @ 08:37:51
source
 
Först jobb 10-15 på kontoret och har psykolog tid efter det. Vet många tycker det är pinsamt osv att gå hos en psykolog så tänkte ta tillfället i akt och säga att det är inget man ska skämmas för. Man går hos en psykolog av en anledning. You gotta do what you gotta do för att må bra/få hjälp att börja må bättre! Nu ska jag göra mig klar för dagens äventyr :)
OBS!
Glöm inte tävlingen som avslutas imorn!

{{ A R M O R // PINTEREST }}

2013-08-21 @ 19:36:37
{ A R M O R // PINTEREST }
 
Har precis jobbat klart för idag! Med en bekvämt trött kropp och knopp varvar jag ner för dagen. Ska göra lite smycke designer sedan en film. :) Hoppas ni haft en awesome dag och får en soft kväll som avslut! ^^

{{ zipholders & bats }}

2013-08-21 @ 09:12:12
Igår hade jag på mig en av mina pins jag gjorde. Tänkte har ju gjort dom so better use them! Jag är inte van vid sånt, får/köper/gör jag en åker den på min ryggsäck liksom men den börjar bli lite full...så får bära den på mig istället! Zipholder order på jobbet så mycket pyssel och pill på den fronten tills nästa vecka! Tävlingen slutar ju nu på fredag men tänkte jag ska lotta ut en pin efter eller skulle ni hellre jag lottar ut ett DIY-kit först för att göra en? Kan hända det blir Supernatural tävling i mellan, vi får se! ^^

{{ Dixon Brothers }}

2013-08-20 @ 19:52:44
Karlar får ta mig fan de snyggaste printen för det mesta! 9 av 10 gånger. Och deras avdelning inom fandom shopping and skizzle är typ alltid 500000 gånger större än för oss babes! Checka denna ovanför liksom. Men vet ni vad jag säger om det? Jag må ha tuttar men jag kan bära karl kläder! Ni karlar har det lite tuffare i den frågan. Payback's a bitch. Därför åker den också ner i shopping cart. Because I love my Dixon brothers! Går bananas på hot topic fyi.
 

{{ moments like these }}

2013-08-20 @ 08:14:49
(wolf runes)
 
Stor kopp kaffe i handen, kanin sovandes vid fötterna, solen som börjar skina in mellan persiennerna...stunder som denna då jag påminns till en del varför jag fortsätter kämpa, stora som små. Ni som följt mig ett tag vet jag har kämpat mot depression länge. Flesta av er vet nog inte att det handlar om princip hela mitt liv so far, minns inte ett liv utan det för det började så tidigt. Men det är okej. Visst önskar jag det vore annorlunda. Att det försvann helt osv men kommer alltid finnas med mig. Vissa tider i livet, som nu, kommer vara hemskt jobbiga. Men det är okej som sagt. Detta är det liv som gavs till mig och jag gör det bästa utav det.

{{ FANGIRL CLOSET // PINTEREST }}

2013-08-19 @ 21:40:39
{Fangirl Closet // Pinterest}

{{ monday morning and baby I am dead }}

2013-08-19 @ 07:59:38
Nej men shoppa loss lite på nagel delen kanske när man beställer Castiel tishan? Asså kolla nagellacken! Helt sickly awesome fan! Jag ska ha minst två, måste provas! Nail Stripsen...jäkligt sugen på Robin stripsen men jag har ingen talang what so ever för att sätta på såna där så ja...fina men vore pengar i sjön haha. Får se!
 
Mår lite bättre idag, tror jag är feberfri på riktigt idag...då jag andra dagar trott/inbillat mig det men haft fel. Did I tell you att jag hatar vara sjuk och sängliggandes haha (know I have en miljon gånger)? Är hängig och borde nog stanna hemma en extra dag men envis (och dum) som jag är tänker jag gå till kontoret idag!

{{ Movie Weekend }}

2013-08-18 @ 14:01:44
Har inte blivit så mycket gjort i helgen på grund av sjuka så blivit lite film när jag ej legat däckad under täcket. Sett Goon, Fast & Furious 6 och G.I. Joe: Retaliation. Blir nog film största delen av dagen idag med. Funderar på att dra på Repo Men efter jag druckit upp mitt te och kikat klart på dokumentärer. Nån som märker vilka två skådespelare jag har cravings efter just nu?

{{ I'm A Soldier }}

2013-08-17 @ 12:23:50
Ja, jag kan ju då meddela direkt att jag ska köpa Castiel tishan. Mishief Managed ligger bra till också, är nog snyggaste designen med det jag sett på en tisha, fanimej love! Men Castiel, my love, my baby. I need it in my life. Jag menar kolla ryggen på den! Texten, bilden, all of it! Det är inte ofta jag blir upp över öronen kär i ett plagg, ok nu ljög jag för mitt bankkonto anser det händer för ofta, men en combo av snygg design + fandom är farligt för då tar Fangirlen i mig över och så är det med det. There's nothing I can do about it! Nu tycker ni nog jag är knäpp men det visste vi alla redan :)
Börjar må bättre men är fortfarande rätt hängig, nyser och hostar med snörvel on top! Men jag tror jag är feber fri idag (ta i trä) men har ont fortfarande så blir nog en lugn dag framför TVn idag. Är till och med perfekt väder för "stanna inne mys dag".Mitt mål är kontoret på måndag!

{{ Ny Pinterest }}

2013-08-16 @ 21:02:35
Ny Pinterest!!! Så go follow så jag kan hitta er + hitta fler att följa osv :) Har ni inte en själva så tipsa gärna om personliga favs! ^^ För övrigt så blev jag ju så klart sjuk. Åkte på världens jävla mensvärk mitt i allt också. så därför det är lite low update just nu :)

{{ baby it's wednesday and I am so cold }}

2013-08-14 @ 09:14:00
{{tumblr}}
 
Bjuder på mer inspo! Better inspire than leave it blank, right? Mår sämre idag än igår ärligt talat men det stoppade mig inte ifrån att sminka mig och förbereda mig för att knalla till kontoret! No rest for the wicked som jag brukar säga. Det som irriterar mig mest är den irriterande huvudvärken (hello fever!) men ska knapra i mig ett par alvedon sen är jag nog fit for fight ett par timmar. Super viktig vecka på jobbet, idag ska allt bli klart inför imorn. Jag har tid att va sjuk sen!
 
Change of plans: Blev att jobba hemifrån istället :) Tur man har en chef som håller lite i mina tyglar.

{{ MINA SERIER }}

2013-08-13 @ 18:51:40
Vi vet alla att jag är en Fangirl men trots det pratar jag ej särskilt mycket om mina serier, filmerna m.m känns det som. Det ska bli ändring! Börjar med att slänga upp vilka serier jag följer just nu (som fortfarande går) som en hängiven slav.
Här har ni dom! Dom jag måste se direkt när jag kan. Har slutat med live streams pga tidskillnaden då jag prioterar att fungera på jobbet. Men soon as I can när jag inte jobbar BAM jag kollar eller blir tokig om inte. Och tanken alla kommer sända sitt sista avsnitt en dag sliter mitt stackars hjärta i en miljon bitar.

Go Bloppis or No Go Bloppis?

2013-08-13 @ 13:35:49
Har lite funderingar på att dra igång en liten bloppis. Slänga upp lite kläder m.m för en billig peng som inte är allt för jobbiga/dyra att skicka...skulle det va något? Skulle handla om filmer, böcker, pyssel material, kläder, smycken osv. Eller?
BLOPPIS YES OR NO?

{{ tuesday morning }}

2013-08-13 @ 08:22:00
{{tumblr}}
 
God morgon, sötnötar! Bjuder på lite inspo en tisdags morgon som denna! För jag måste nu typ bada i kaffe för att vakna. Fattar inte. Senaste 1-2 veckorna har det vart skitsegt att vakna och jag har kännt mig mega krasslig. Haft feber lite då och då med halsont men är inget som verkar vilja bryta ut. Skulle inte förvåna mig om jag hade feber nu haha. Men jag hatar att ligga hemma sjuk så jag kommer knalla till kontoret ändå!

{{ Master Surgeon! (PewDiePie Animated) }}

2013-08-12 @ 19:52:34

{{ scream leggings & ribcage bones }}

2013-08-12 @ 12:22:47
Har lunch just nu så passar på att blogga lite. Rätt så normal måndag trots Formex vecka, det kommer snart dock haha. Är själv på kontoret idag. Va tyst och tråkigt så drog på musik medans jag reggade ordrar m.m. Men just nu käkar jag och pausar!
Jag vet att det är augusti men jag peppar redan för oktober månad! Halloweeny stuff and shit liksom. Det är aldrig för tidigt att peppa inför Halloween! Jag älskar hösten, oktober månad är min absoluta favorit på hela året. Drog på mig favorit leggings idag, mina awsesome Ghostface! Favorit pjuxen fick åka på dom med. Allt för att bota måndags döden!

{{ yo }}

2013-08-12 @ 08:40:36
Måndag, dagen alla är som segast! Dagen då man lägger huvudet under kudden och gnyr som en kattunge. Dagen då det blir meninglös text som diskuterar hur ugh måndagen är utan bild. Måndags döden, vi möts igen. Dags att fylla på med mer kaffe och göra sig i ordning! Kontoret 10-15 sen jobba hemma, it's a plan.

{{ TUTORIAL }} Creepy Cute Booch

2013-08-11 @ 19:58:00
Snabb tutorial hur du gör dessa! :)
Ber om ursäkt för historiens sämsta bild haha.
 1. En större cabochon. Jag använder ett 45mm hjärta jag hitta på Etsy för 100 år sen.
 2. Brooch Baksida. Hittas billigt på Ebay.
 3. Bokstavs Pärlor! De hittar du billigt på Ebay, sök bara "Letter Beads"
 4. Mindre cabochons! Hittas billigt på Ebay, heter för det mesta "flatbacks" där.
 5. Starkt lim!
Går självklart hitta på svenska sidor men kostar 3-4 ggr så mycket för typ bara 1-2 st.
 
 1. Limma fast brooch delen på basens baksida. Låt torka!
 2. Kolla så bokstäverna får plats, använd en likadan bas.
 3. Börja limma dit bokstäver.
 4. Limma dit en extra mindre cabochon om det får plats.
 5. Voila! All done för att pryda din väska eller klädsel.
OBS! Om du använder starkt lim, tex superlim, så se till att INTE få det på dig. Får du det på dig så skölj direkt under varm vatten (!) De bästa + starkaste limmen torkar till och sätter sig på max 10 sek, så när jag säger skölj direkt menar jag asap. Sitt även ej för länge i sträck. Ta en paus, gärna utomhus i frisk luft, varje 20 min ungefär. Och borde även säga till er rökare (är en själv) att vänta med att ta en cigg efter du är klar.
 
Jag kommer garanterat tävla ut såna här i framtiden! Tänkte även tävla ut ett DIY kit där allt kommer ingå förutom lim.

{{ 11 Augusti 2013 }}

2013-08-11 @ 16:23:00
 
Idag har jag myst runt i min sötaste Jason Vorhees tröja. Pillat med tutorialen som kommer upp senare. Pillat med naglarna. Sen drog jag igån PS3 och spelade inFAMOUS 2. I like it! Är lite smått förvirrad än vad tusan jag ska göra egentligen men jag är newb på't! Som jag sa earlier, lazy day! Ta till vara på ledigheten :)

{{ I am the Queen of Lazy }}

2013-08-11 @ 12:29:26
Sötaste Bunny bad om en tutorial på hur man gör Creepy Cute Brooches och jag tänkte varför inte! Så håller på pillar ihop en och den kommer upp ikväll!
Annars så ska jag nog inte göra så mycket mer idag! Ta det lugnt hela dagen, vara latast i stan för att ladda inför kommande arbetsvecka som även är Formex vecka! Formex betyder högre tempo och massa mer att göra ett tag framöver hos oss men det gillar jag! Har ni för er en söndag som denna?

{{ Men faktiskt! Mera blod... }}

2013-08-10 @ 23:15:12
Käkade på Burger King och World War Z var så jävla awesome bra! Jag hade kunnat ta mer blod men på det stora hela är det en jävla bra film! Förstår varför även icke zombie lovers diggar den. Hoppas en unrated version kommer ut sen. Har du sett den? Vad tyckte du?

{{ DIY // Creepy Cute Brooch }}

2013-08-10 @ 17:20:07
Pysslat lite under dagen. Gjorde lite broocher/pins i creepy cute stuk! ^^ Tycks? Har precis tagit på mig riktiga kläder (hoppat ur myskläderna haha), satt på mig ett face och borstat genom håret. Mr Wookie hämtar upp mig snart och kommer inte hem förr än inatt ^^ Ciao darlings!

{{ Rune Stones }}

2013-08-10 @ 15:48:30
Var i Mariefred för ett par veckor sedan helgen Medeltids Marknaden var. Själva marknaden va tyvärr urdålig i år (som alla andra jag varit på, vad händer?!) så promenerade runt lite istället, passade på att fota lite. Måste börja fota mer, är skit rostig haha.

{{ Saturday Plans }}

2013-08-10 @ 11:00:58
Idag ska jag se en film som jag sett fram emot rejält, som inte är en Marvel film! Nämligen World War Z. Jag ÄLSKAR zombies, like a boss. Men har hört väldigt gott om denna film även ifrån dom som inte är så mycket för zombies vilket gör mig mer pepp. Mr Wookie hämtar upp mig ett par timmar innan filmen börjar ikväll. Så vi ska käka lite på Burger King efter vi hämtat ut våra biljetter.
Innan det är dags för det så ska jag kicka back and relax. Hade en väldigt jobbig dag igår, psykiskt, vilket innebar världens största ångest attack på länge plus en hel del tårar. MEN jag jobbade hemma som varje fredag så funkade ändå...Bara det jag åkte på migrän efter det och jag känner mig lite nere idag. Sånt är livet!

{{ Lazy Friday }}

2013-08-09 @ 19:44:51
Sitter och dricker kvällskaffe medans jag kollar på Dr Phil (guilty pleasure haha). Efter kaffet blir det nog att dra igång PS3t ett par timmar innan jag kollar film/serie :) Håller på ta mig igenom Skins för första gången, jävligt bra! Ni har väl inte missat tävlingen som dök upp utan förvarning? :)

{ TÄVLING // SKULLS ARMBAND }

2013-08-09 @ 15:02:00
Nu har ni chansen att vinna detta snygga Döskalle Armband gjort av mig!
Läs nedanför bilden hur ni gör för att vara med och tävla!
 • Kommentera nedanför att ni är med! (glöm ej att bifoga mail).
 • Gör ett inlägg på er blogg för att ha en exta röst i potten + kommentera med länken (inget måste).
 • Om ni vill hålla utkik efter fler tävlingar så följ mig på Bloglovin' (absolut inget tvång bara ett tips).
 
Tävlingen avslutas Fredagen den 23 augusti 2013 ca kl 21.00!
 
TÄVLING AVSLUTAD!

{{ Wanted; Alternativa Bloggar }}

2013-08-09 @ 11:36:31
Vill ha tips + följa fler bloggar av det alternativa stuket! Så länka gärna dina favoriter (och din egna så klart) som jag kan kolla in! :)

{{ Unicorn(scars) }}

2013-08-09 @ 09:28:50
{Unicorn Scars}

{ 8 Augusti }

2013-08-08 @ 17:16:18
 class=
Älskar mitt senaste tillägg i Batman garderoben, skönaste finaste crop top tishan! Kjolen är ifrån H&M, likadant med strumbyxorna och skorna kommer ifrån Skopunkten. Har idag vart en stund på kontoret, en runda inne på Ginatricot, kom hem med 2 plagg hehe. Kramat på chefen, käka god lunch. Sen hem och jobba resten hemma. Jag har varit mer pepp än vanligt idag! Vi peppar hardcore inför nästa vecka då vi är på Formex! Fan vad jag älskar mitt jobb! Har en liten paus just nu men har lite kvar att göra på jobb fronten :) Passar bra sen till kaffet med Rob Zombie på hög volym i bakgrunden! ^^ Ciao darlings!

{{ Game of Thrones Hairstyles }}

2013-08-08 @ 14:24:47
{source}

{{ Ginatricot You're Doing It Again }}

2013-08-08 @ 08:50:33
Nej men en tur till Gina idag tror jag allt! Och sätta strypkoppel på mig själv så jag inte köper allt ovanför. Moon Phase tishan ska jag fan ha! Finns den inte i stan blir det online handling! Är lång koftan lika mysig som den ser ut att vara får den flytta hem till mig också. Som att jag ens behöver mer kläder, får ta en rensning snart!

{{ sjunde augusti }}

2013-08-07 @ 21:35:21
Jobbade. Köpte mig en Iron Man tisha. Hem och skulle kela lite med kaninen, vaknade typ 1 timme senare med en kanin i famnen sovandes lika djupt som jag hade gjort innan jag vakna. Jag måste verkligen fixa mina naglar, måla om dom bara typ. Jisses xD And yes, they be mighty long claws.

{{ NICE STUFF @ H&M }}

2013-08-07 @ 19:13:46
 

{{ Touch Up av Fangirl Shrine! }}

2013-08-07 @ 08:31:44
Vi vet alla att jag är en sucker for Tumblr! Touchade upp mitt Fangirl Shrine rejält förra veckan! Ska fortfarande fixa en blogroll sida + en favorite tumblrs sida. Castiel är i spotlights as always! Tror han blivit typ main för mitt tema där i...ja sedan han dök upp i Supernatural haha. Proud Minion of Misha indeed!

{{ En Dag I Augusti }}

2013-08-06 @ 19:42:51
 
Idag har jag jobbat hemifrån. Praktikanten var sjuk så passade på att ta en extra dag hemma denna vecka. Min kropp tackar för det då jag inatt (som jag trodde) åkte på ett rejält jävla migränanfall. Idag har jag ätit oreo kakor, druckit kaffe och sen så käka jag tacos till middag. Tog mig ett lavendelbad i hopp om att min ångestnivå skulle gå ner. Fuck elefanter, jag har en fucking blåval på bröstet! Och eftersom jag vägrar medecin så kan jag inte gå och knapra i mig ett piller för att dämpa skiten. Men badet hjälpte lite för stunden så det tackar jag för.

{{ warrior }}

2013-08-06 @ 14:22:21
 

{{ Ebay // To Buy List }}

2013-08-06 @ 10:50:54
 Jag har fler än en lista på Ebay (organize freak on the www)! Men har en som heter "Buy!" där jag lägger allt som ja, jag prompt ska köpa.
Ovanför är lite av det som ligger och väntar nu =^.^=

{{ Filmer Jag Vill Se }}

2013-08-05 @ 23:22:00
När jag var på The Wolverine i lördags så fick jag nys om hela 3 filmer som jag ej hört om förut som jag nu är pepp på att se! Problemet (och det enda problemet då'rå) med ett år som är rikt på Marvel filmer är att jag blir blind för i princip allt annat. Men här kommer 3 trailers till 3 filmern jag vill se!
Men nu ska jag gå och nanna kudden! Huvudet känns som ett tåg kört igenom det och jag misstänker att en natt med migrän väntar mig. Vilket för mig är vardag nu mera. Sen om det är bra eller inte kan vi diskutera en annan gång.

{{ instagram // july }}

2013-08-05 @ 20:16:57
 

Hej! (eller hur man nu sa)

2013-08-05 @ 19:14:42
Vart i Laxne. Jobbat. Fest dagar i Nyköping som betydde marknad, den sög ganska hårt men hitta nice sällskap på lördagen + en väska. Gått på bio, såg så klart The Wolverine och jävlar satan i gatan vad bra den va! Försöker hitta någon balans i livet som funkar, tänker mycket på vad fan jag ska göra för att må bra. Kommer inte så långt i den frågan men huvudsaken är att jag inte gett upp.

RSS 2.0