Nytt ifrån Instagram

2012-05-21 @ 19:05:44
Instagram: HowlingWolfheart

Instagram; HowlingWolfheart

2012-05-21 @ 09:35:00
Just det, jag gick och blev med Instragram i helgen också! Följ mig vett ja! Namnet är: HowlingWolfheart

Monday

2012-05-21 @ 09:26:58
Untitled Ni undrar väl vart jag tog vägen? :) Jag har lite blogg svacka just nu. Mest för jag lagt fokus på att få mig själv må bättre, and I'm getting there. Mycket på jobbet och hänt lite grejer i livet. Bland annat så gick en av mina små gerbil töser bort plötsligt förra veckan :( Hatar att inte veta vad som har hänt...

Hade lång ledigt i helgen så jag drog ut till Laxne. Det bjöds på Parken Zoo, grillat och slapp med kissen Aslan i solen. Hörni! Det är sommar ute nu ju :D

Bildlöst inlägg ftw!

2012-05-14 @ 09:15:12
Det är måndag. Och jag kämpar fortfarande för att inte gå under. Kämpar för att andas och för att komma upp om dagarna. Men det går, jobbade som jag skulle hela förra veckan. Det brister när det brister. Allt jag kan göra är att vänta tills min styrka tar slut, sen kan jag låta mig själv brista och förhoppningsvis då börja acceptera.

Helgen var guld. Lördag hade jag för mig själv, skämde bort mig med munkar och thai mat. Myste till film på kvällen. Och igår så åkte jag till Kolmårdens Tropicarium med pappa och syster, vi var på mediamarkt också där jag hittade X-men First Class på Bluray, för bara 129kr! (glad tjej hey). Vi åt även den godaste hamburgaren och sen åt jag thai mat igen till middag. Köpte även bikini igår för första gången på typ 5 år eller nåt. Blyg brud är ordet.

Nej ni. Skölja ur kaffe koppen och sen dra sig till jobbet. Bildlöst inlägg ftw!

Tropicarium

2012-05-14 @ 09:01:16
Marmoset Monkey Iguana Mongoose Gabonviper Piranha Kolmårdens Tropicarium, 13 Maj 2012.

10 Maj 2012

2012-05-10 @ 23:26:27
Heart Anatomy Har en mycket jobbig vecka, kämpar stenhårt för att hålla mig över ytan tills imorn då det är sista arbetsdagen för veckan. Sen kommer jag nog göra det jag kämpat för att inte göra senaste dagarna, nämligen bryta ihop till en våt fläck i min säng. För att göra en lång historia kort slutförde jag min utredning om vad som är "fel" på mig i tisdags och fick en diagnos. Jag reagerade starkare än vad jag trodde jag skulle göra och ja...Även om jag känner just nu hur jag inte vill och hellre lägger mig ner och dör så är det bara att acceptera läget och kämpa sig vidare, så är det bara. Jag har inte kämpat med att hålla mig vid liv bara för att ge upp nu.

Samtidigt så är jag väldigt lättad. Jag har inte inbillat mig alla år. Det finns andra som mig och det är inte lika ensamt längre på något vänster. Och mellan lättnad och ledsamhet så är jag förbannad. Att ingen av de psykologer jag gått till genom åren, experter på olika områden som borde ha märkt det inte gjorde det. Och om dom gjorde det att dom inte nämde något om det. Att dom i skolan inte uppfattade att något var knasigt och därför hjälpte mig. Hela mitt liv hade varit annorlunda om det kom fram tidigare. Ok är nog mest förbannad just nu känner jag haha.

För att vi nu ska göra en lång historia kort så fick jag diagnosen Aspergers Syndrom. Vilket förklarar en hel jävla del varför jag är som jag här.

Jag kommer nog skriva ganska mycket om min resa genom detta här, ska bland annat på introduktionsmöte på tisdag. Då även i grupp som jag valde själv, för att få chansen att träffa andra som mig. Den är läskigt och jag har inte accepterat det än men vad fan vi kör väl på som alltid, framåt.

Jag vill även ta chansen att säga om ni har några frågor om utredningar som dessa, inom psyk eller inom Habiliteringen så är det bara att fråga! Och ingen fråga är pinsam eller konstig. Jag vet hur förvirrande och framför allt läskigt det är att ens ta första kontakten med dom och svarar mer än gärna på frågor, för att hjälpa "dig" så gott jag kan.

Lazy Sunday

2012-05-06 @ 20:14:00
Idag har jag myst i min finaste Bleach tisha i solen på balkongen, smuttat cola med en cigg i mungipan. Senare blev det bio med Mr Wookie och vi såg...AVENGERS. Senare blir det chips och CSI då jag missade det i måndags för jag var på...Avengers...Vadå? Jag har bara sett den 3 gånger, käften xD.

Unicorn T-Shirt

2012-05-05 @ 21:44:00
Denna fina tisha är på väg till mig! Jag såg den förra året på tumblr typ och har velat haft en ever since. Hittade en för rimligt pris och slog till igår! Tishan + frakt gick på typ 130kr. Längtar tills jag har den! Säljaren har fler tishor jag dregglar efter men brukar alltid börja med en produkt för att kolla läget sen om det är bra  ja då kör jag vidare där :P

fan dig Gina Tricot och ditt krig mot mina pengar.

2012-05-05 @ 12:15:13
Mitt konto lever farligt inne på Gina Tricot. Jag kan fan knappt gå in där utan att köpa något! Och nu deras shorts dom har, AAAAAA GE MIG ALLA! Tänkte först hålla igen som fan och inte köpa några men sen känns det som man ska passa på då dom bara ligger på 399kr, vilket är billigt som fan för såna fina shorts! Någon som haffat ett par av shortsen redan? Är dom värda pengarna? Tänker kvalite och komfort.

D R E A M C A T C H E R

2012-05-05 @ 09:15:27
Hade någon konstig form av magsjuka igår. Vette fan vad det var men är glad att det är bättre idag! Känner mig bara extremt utmattad :( Mamma väckte mig för en stund sen frågandes om jag kunde göra henne sällskap till second hand. Hon såg så plutt ut för hon inte ville gå själv så snäll som jag är drog jag mig upp ^^

Dricker kaffe och lyssnar på musik ifrån 90-talet, vadå nostalgi liksom haha. Skulle ha sett Avengers idag igen men på grund av magsjukan behandlas jag som att jag bär på något dödligt så det är inställt. Klandrar ju dock inte dom som springer för livet.

Diana Camera

2012-05-03 @ 09:07:26
Jag har ju inte hittat/haft råd när jag väl gjort det en Diana kamera. Så ja då får man väl dra ner lite photo apps på mobilen och låtsas att man har det, eller hur?

RSS 2.0