{{ The Purge & Byzantium }}

2013-09-30 @ 09:27:18
Helgens två filmval! Båda var jävligt bra. Men måste jag välja en favorit får jag lov att säga Byzantium, har väntat på en vampyr film i det stuket ett bra tag. Förutom film tittade så var det optiker i lördags, hittade nya glasögon då det behövs (dock surt att man måste ha glasögon och sen betala den dyra skiten själv, vi borde få bidrag!). Efter mitt optiker besök åkte jag på värsta migränen och där försvann min lördag. Igår var jag slutkörd efter migränen så spenderade dagen framför TVn och spelade Deadpool. Det var min helg det! Oh! Fick något riktigt nice av pappa också, visar senare idag :).
 
Nu blir det att springa till kontoret ett par timmar för att sen avbryta jobbet lite mitt i. Ska på lägenhetsvisning kl 14.00. Efter det blir det mer jobb + lite andra saker jag måste fixa idag. Full rulle as always.

{DIY Tutorial} DIY Candle Jar Organizer & Ideas to Upcycle

2013-09-27 @ 15:33:21
Postar denna i hopp om att inspirera. Jag älskar upcycle! Återanvända eller fixa om grejer som finns eller kan hittas billigt på second hand butiker is the shit! Just denna video fokuserar på gamla ljusburkar, that I love, men man kan självklart byta ut det mot något annat i samma stuk. Mindre glasburkar for example.
 
Det är mycket på jobbet denna vecka var av halvt låg update! Och ska iväg på Gamer kväll hos några polare efter jobbet så :) Busy times! Optikern imorn och lite åka runt...ska nog ta söndag som lat-dag inför nästa vecka!

{{ Hemlock Grove // I Haz Finished }}

2013-09-26 @ 22:02:40
Ok, jag har sett klart säsong 1! Visste inte det bara var 13 avsnitt så kan ju inbilla mig jag hade dragit ut på det för att spara på det...men samtidigt känner jag mig själv och när jag fastnar för något kollar jag ikapp as snabbt hehe. Jag älskar den (as you know). Karaktärerna, storyn, hur den är gjord musiken and everything! Bill Skarsgård kan om han vill köra över sina brorsor to be honest. Ser fram emot en säsong 2 som kommer nästa år!

{{ Hemklickat // Freddy Baby }}

2013-09-25 @ 20:44:55
Löning idag och tror ni jag kan vänta tills imorn med att klicka hem lite som jag har cravings efter? Nej, just det! Har bland annat klickat hem Freddy Baby på en tisha and I want it now. Älskar (!) Freddy Krueger sedan många år tillbaka men äger inga kläder med hans snygga face på, tills nu. Etsy got the skizzle!

{{ Tweeting Kitten }}

2013-09-25 @ 14:15:23
Finns även på Twitter!
@HowlWolfHeart

{{ Onsdag Morgon }}

2013-09-25 @ 07:57:04
Kanin häng och ramla ner en ny choker i lådan igår! Jag är fortfarande i sömn mössan och försöker vakna till liv med 2 miljoner liter kaffe. Kommer aldrig vara en morning person. Ska återgå till mitt vakna mission nu. Later darlings!

{{ Nagellack 3 för 2 på Cubus! }}

2013-09-24 @ 13:45:41
Lönen kommer ju imorn så jag surfar runt lite på butiker som finns i stan. Hittade detta erbjudande på Cubus! Så självklart delar jag med mig ^^. Ska in en sväng och kika då Wonder Nail ifrån IsaDora är mitt abosluta favorit lack! Nu har jag tillräckligt med nagellack enligt många men man kan aldrig ha för mycket enligt mig.

{{ Tisdag 24 September }}

2013-09-24 @ 10:34:00
Ny rutin verkar ha blivit en eller två koppar te under arbetsdagen. Passar perfekt till mysvädret ute! Även om jag är typ största kaffe älskaren i landet så föredrar jag att inte dricka kaffe på kontoret. Har migrän känningar (life is playing my tune) så om jag ej bloggar mer idag vet ni varför :) Då ligger jag döende i min säng!

{{ Oliver Queen // The Mini Story }}

2013-09-23 @ 19:31:04
Oliver Queen
Oliver. Min älskade ögonsten. Oliver blev 3 år gammal den 14 september och har bott hos mig sedan 6 november år 2010, då han var nästan 8 veckor gammal. Han kommer ifrån Turbolyckan's Kaniner och var en del av "Sagan om Ringen kullen", hans namn var Gimli innan han flyttade hit. Hans namn blev till slut Oliver Queen men kallas för det mesta endast för Oliver. Smeknamn hjärtat, bebis och sötis.
Oliver Queen Oliver Queen
Det blev namnet Oliver Queen till slut efter många diskuteringar om vad han skulle heta. Namnet kommer ifrån "Green Arrow" ifrån DC comics där Oliver Queen är hans "riktiga" namn. Jag ville döpa honom till Gambit (ifrån X-men) men det gick inte min mamma med på hehe. Men han har lyssnat på sitt namn sedan dag 1 så det är hans namn.
Oliver Queen Oliver Queen
Jag önskar jag kunde ge er tips hur jag har fått min lilla herre så tam och tillgiven. Men med mig och Oliver så klickade det direkt. Ifrån den sekunden han kom i min famn första gången där ute i stallet i Sala så har det varit han och jag mot världen. Han är mammas lilla herre men är även väldigt kärvänliga mot de flesta. Som ni ser på videon nedanför så var han extremt mammig ifrån början, är filmad ca 3 dagar efter han kom hit.
Oliver, 10 weeks. Oliver, 10 veckor.
 
Om ni har några frågor om Oliver eller så är det bara att fråga :)

{{ Blogger Tips: }} Utkast

2013-09-23 @ 12:13:53
Ett av mina största tips när det kommer till att blogga...ett ord hörni: Utkast! 
Jag använder mig nästan dagligen av utkast och just därför kan jag hålla bloggen igång även när jag är på jobbet. Är bara att logga in och klicka publicera! Använder mig av det när jag inte jobbar heller. För det mesta handlar det om inspo inlägg, film m.m. Lite svårt med the personal stuff som updates osv men man kan förbereda dom också! Kommer också bra till att förbereda och skriva allt som ska skrivas (tutorials osv) innan man klickar bild(er) till inlägget, är det bara att fixa in bilden vid text and it's good to go.

{{ Måndag 23 September }}

2013-09-23 @ 08:56:21
Uncivil dusk, 2
Måndag, min eviga fiende haha. Med en förkylning som fortfarande pendlar ifrån "Jag känner mig frisk" till "Har jag feber igen?" på några timmar blandat med en halvt sömnlös natt är jag extremt seg idag. Men det är bara att göra som vanligt och bita ihop. Bita ihop tills jag landar en lägenhet och flyttar till eget igen där jag kommer få mer energi/fungera bättre vilket betyder mer energi till mitt immunförsvar osv. Måste bara härda ut...sjukt hur kroppen tar stryk egentligen när ens psyke är på minus fronten.

{{ RIDDICK // VAD TYCKTES? }}

2013-09-22 @ 20:23:25
Jag vet inte om det är för jag har väntat nästan 10 år på en ny Riddick film (halvt orolig det aldrig skulle komma en alls) men jag tyckte den var...mja inte så bra som jag hade väntat mig. Det är en bra film don't get me wrong! Jag fick bara inte den där extrema "omg omg OMG!" känslan jag brukar få. Kan vara jag hade jävligt höga förväntningar. Är liksom bara. Dom som gjort filmen har väntat en evighet på att få göra den m.m...och så gör dom inte mer än så liksom? Så en stor del av mig är ärligt talat jäkligt besviken på denna film, även om den var bra.

{{ The Weekend }}

2013-09-22 @ 15:56:55
Helgen har varit i latmaskens stil med film tittande! Pitch Black och This Is The End sågs i fredags. Igår såg jag Riddick, köpte in lite updating till bluray hyllan och vi tittade på The Colony senare. Kommer ett inlägg senare angående Riddick. Just nu sitter jag hemma med en stor kopp varm te i höst vädret.

{{ BLOGG MAIL }}

2013-09-22 @ 13:45:26
Vet inte om ni märkte det tidigare i veckan men det har indeed dykt upp en mail adress i menyn till höger! Så har ni några funderingar, frågor eller vill kontakta mig off the blog av någon anledning så kan ni göra det genom att maila mig på [email protected].

mobil blogg test

2013-09-21 @ 13:49:00
Testar mobil blogga för första gången, se om det duger för mig haha. Kan ju va bra snabb update om man ej har tillgång till en dator.Ska snart sätta mig i bilen med Mr Wookie och dra till Heron City för bio. RIDDICK TIMEEEE!Hoppas ni har en fin lördag och detta inlägg ej ser allt för katastrof aktigt ut. Ciao darlings!

{{ Nu Tar Jag Helg! }}

2013-09-20 @ 15:57:30
Har suttit hela dagen på YouTube och glott medans jag har packat zipholders! Nice avslut på denna arbetsvecka. Nu ska jag packa ryggsäcken och dra ut på landet till Mr Wookie och Kungen Aslan. Hörs vi inte förr än på söndag så önskar jag er en awesome helg!

{{ Hemlock Grove }}

2013-09-20 @ 14:23:09
Kollade till slut in Hemlock Grove igår på Netflix och jag föll pladask för den! Har bara sett 2 avsnitt so far men jag älskar det och kliar i mig att få fortsätta se resten som finns ute :) Vill inte säga för mycket då det är hög spoiler varning på denna serie! Men måste säga att jag är extremt nöjd med varulvs förvandlingen i denna serie, äntligen gjorde någon så kallat rätt! Något ni sett? Vad tycker ni?

{{ Full Rulle! }}

2013-09-20 @ 11:31:35
Har lite tid att slå ihjäl så passar på att blogga lite snabbt :) Det är full rulle idag på jobb fronten så är förbi kontoret en sväng! Men sen blir det hem igen och fortsätta jobba där hihi. Blev ändrade planer med Riddick då den ej kommer till Nyköping (blev så jävla sur wtf?!) så Mr Wookie räddade mig ifrån att bryta ihop totalt och jag drar idag ut på landet så ska vi bila iväg imorn för att se den. Vi ska ta oss ett inlägg någon gång om exakt varför jag reagerar så starkt när det gäller mina fandoms. Tror aldrig jag har berättat hur jag blev en fangirl osv, varför det betyder liv eller död för mig ibland.
 
Svarar på kommentarer lite senare, hoppas ni har en sweety sweet fredag raringar! Och kul ni tycker till om min blogg osv nedanför! Kul att höra ni gillar den som den är och vad ni vill se mer av :) On another note har jag min nya hatt på mig idag.
 

{{ Vad Vill Ni Ser Mer Av? Chance Att Tycka Till! }}

2013-09-19 @ 14:48:00
Jag ska fortsätta vara bra på att blogga, sen har alla down weeks and stuff men that's life, så därför tänkte jag höra vad ni gillar med min blogg? Vad kan bli bättre? Vad vill ni se mer av/höra mer av? Lovar inget om inget men jag ska göra det bästa av era tankar. En egen ide är att köra lite bloggnings tips m.m. Bring it!

{{ Indian Chai Te }}

2013-09-19 @ 11:10:13
Börjar arbetsdagen med en kopp te som sällskap! Indian Chai Te, det är mumma det. Är frysen idag, feber for sure haha, så tog på mig min mysigaste Batman hoodie. Jag har värsta craving att beställa hem material för att göra egna hår accessoarer...lön nästa vecka, I know what I'll be doing hehe! Hur är er torsdag so far?

{{ Press On Nails // Horror Style }}

2013-09-19 @ 09:12:54
Ebay surfade till morgon kaffet idag. Hittade lite awesome press on naglar som jag nog ska beställa hem. Gillar ju att mixa in lite horror stuk i stilen hehe. Grav3yardgirl är ju helt frälst i press on naglar och jag börjar bli nyfiken så tänkte why not, kan ju prova! Har ni testat press on naglar? Är det yay or nay?
 
Börjar bli dags att ta sig mot kontoret. Hoppas på kort leverans idag så jag kan börja med en zipholder order and also då slipper jag springa ner till kontoret imorn mitt i hemma-arbete haha. Är på kontoret till 15.00 snåret då jag knallar mot psykologen. You know, bara en normal torsdag!

{ Supernatural Season 8 - Full Gag Reel HQ }

2013-09-18 @ 12:19:18
Bästa gag reels in history enligt mig! Supernatural gag reels får mig alltid att vika mig av skratt och lämnar mig i skratt tårar haha. Don't get me started on convention panels, detta gäng är så jävla underbart så jag kan dö!

{{ Döskalle Kruka // Etsy }}

2013-09-18 @ 08:46:00
Lite för dyr för min smak. Menar jag är van att köpa krukor a la loppis, där kostar dom max en guldpeng! haha. Men cool är den :) Se om man hittar en liknande i Sverige som inte är lika dyr...Jag har gått en keramik kurs faktiskt och jag kan med handen på hjärtat säga att jag suger på det. Är ett tag sen dock...kanske gå en till?
 
Men nu blir det några timmar på kontoret, eller ja snart ska jag knalla. Har gått och blivit awkward förkyld igen, hade feber igår och skulle inte förvåna mig om jag har det idag fortfarande. Men I'm me and I'm heading for the office! Så får vi se hur det går.

{{ R I D D I C K }}

2013-09-17 @ 19:11:41
På fredag, då jävlar smäller det!! Helt fucking överlycklig att Riddick kommer till Sverige! Nordisk Film som bestämmer what's in and what's not på bion tog ju bort den ett tag. Först skulle den komma och helt plötsligt försvann premiär datum and shit. Jag mailade till och med dom i min upprördhet to be honest haha. Men nu kommer den som planerat and it's all good! En sak som är bra med att den inte är lika poppis som andra Marvel filmer är att det nog inte kommer vara den normala biljett paniken på torsdag. Hatar dock jag måste vänta tills på torsdag att köpa biljetter haha. Blir bio på fredag och verkar som jag flyger solo! Wohooooo!
Har hört den ska vara mer som första filmen, Pitch Black, samma halvt creepy stuk. Jag finner inte Pitch Black obehaglig (takes a lot to get a reaction haha) men vet många som finner den så.

Flickr Favs #14

2013-09-17 @ 11:59:19
Untitled Heiðmörk
tabletopUntitled

{{ VICTORIA FRANCÉS }}

2013-09-17 @ 08:39:41

Bjuder på lite fin inspo idag på denna tisdags morgon! Själv ska jag nu klä på mig osv för att sen dra iväg mot kontoret! Kanske drar en sväng ner på stan idag. Känns som det (äntligen) är dags för att köpa lite stuff som tunnare halsduk, vantar and of course något söt mössa/basker/whatevs. Jag vill shoppa så kokade ihop en reason så jag får m'key!

{{ Personal Corner // At The Office }}

2013-09-16 @ 21:15:01
Vad är höst tecken om inte en kopp varm te på eftermiddagen on the office? Började på mitt "personal corner" på kontoret idag. Är så klart tema gällande fangirlen i mig och mina fluffiga vänner som får vara med. Älskar vi har börjat fått ordning där! Gardiner, färg and stuff. Planer att göra det ännu mysigare med egna koppar och så klart ljuslyktor sen när hösten är igång rejält, sen så klart i vinter. Varsin låda där man kan förvara stuff ska fixas plus en gemensam. Det börjar bli riktigt homey! Och en kul sysselsättning på lunchen eller super lugna dagar, for sure.

{{ Mysiga Höst Filmer }}

2013-09-16 @ 13:12:13
Lite mysiga höst film tips! Ok, 4 av 6 blev Tim Burton men det kan liksom inte gå fel med Tim Burton. Och ja, Nigthmare Before Christmas är typ jul med det är Halloween där i också and stuff. Do not judge my choices! This is how I roll. Tänkte göra en eller flera där det gäller skräck.

{{ C H O O S E }}

2013-09-16 @ 09:07:00
Igår tittade jag på denna film. Det var jäkligt bra faktiskt! Man kan tyvärr inte säga så mycket om den. Är en sån där film som är bäst att se utan att ha läst för mycket om den eller ens sett en trailer. Jag hinner inte med så många skräckisar + övriga filmer under Halloween veckan som jag vill så jag börjar redan nu haha. Varvar med osedda skräckisar och all time favorites plus mysiga höstfilmer ^^. Har redan haft mitt Freddy Krueger maraton men känner jag mig själv kan jag ha ett till väldigt snart. Diggar ni skräck? Tips? Favoriter? Are you a Freddy lover?
 
Tänkte jag ska tipsa lite om mina favoriter när det gäller höst film i framtida inlägg. To be continued!

{{ Måndag 16 Sept 2013 }}

2013-09-16 @ 08:07:00
Måndag! Normalt sett brukar jag se det som "ännu en vecka utan egen lägenhet buhu" men jag ska börja se det som "en dag/vecka närmre ny lägenhet!", vända om kugghjulen i huvudet lite så kanske man slipper en del ångest.
Först blir det kontoret ett par timmar och efter jobb så blir det att fira mamma som fyller år idag. Vilket betyder det är mindre än 2 månader tills jag fyller, blir 26 i år, fy fan. Är höst väder på riktigt idag så får nog äntligen dra på mig en av mina mysiga tröjor utan att dö av värmeslag i processen.

{{ AHS: THE COVEN // PROMO POSTERS }}

2013-09-15 @ 16:46:21
 

{{ Säsongs Premiärer Oktober }}

2013-09-15 @ 11:21:49
Gjorde ju ett inlägg för ett tag sen om serierna som jag följer som fortfarande pågår :) Oktober närmar sig fort och med oktober kommer säsongs premiärer! Är ni pepp eller?! Jag är så jäkla pepp! Samtidigt som man hoppas ifrån the bottom of your heart att det inte blir sista säsongen. Kommer ett inlägg senare med lite AHS stuff :)

{{ ETSY // PRINTS LIST }}

2013-09-14 @ 20:40:26
Ok, så det är typ 99,99% fangirl related men ni känner mig så ni är nog inte allt för chockade. Jag har sånt som inte är fandom related på min Ebay lista, jag lovar! Något som är mega bra med prints/posters är att det är sånt jag kan börja köpa in redan nu. För det tar typ ingen plats så woot! Har ni någon favorit(er)?

{{ Möbel Jakt // Rond 1 }}

2013-09-14 @ 19:05:59
Hittade inget som POW föll mig i smaken idag. Eller asså byrån högst upp vill jag ha meeeen 6000+ kr för en byrå känns lite för mycket när jag vet mycket pengar kommer läggas på sängen och soffan haha. Men har lite mer kött på benen i frågan när det gäller vad jag är ute efter ^^ Och detta var bara rond 1. Har kommit en bit på vägg planering i varje fall, prints, posters osv :) Flesta hittat på Ebay + Etsy, ska visa min Etsy list sen ^^

{{ SATURDAY // Möbel Jakten Börjar }}

2013-09-14 @ 09:14:00
Untitled Untitled
Drar iväg snart med föräldrarna, dags att börja kolla på möbler inför framtida flytten! Önskar nu bara jag faktiskt hade ett datum...eller vad för lägenghet jag hamnar i haha. Det som har prio 1 på sig är säng och en soffa. Enda jag äger i möbelväg är köksbord + stolar, byrårar (stavas det ens så? haha), sen ett större databord jag använder som arbetsplats också. Är väl inte så "enda" men utan en säng och en soffa känns det som det. Ciao darlings, hoppas ni får en fin fin lördag! Har ni för er idag, mina fina darlings? Och jag svarar på kommentarer osv när jag kommer hem ^^

{{ CLEAVER RING // ETSY }}

2013-09-13 @ 19:13:16
Bild edit av mig men ring credit plus orginal foto går till denna butik på etsy! Sån underbart cool ring! Men den är lite för dyr, går på runt 1100 svenska kronor med frakten inräknad. Och ja, då blir jag fan snål haha. Hänger ni på Etsy?

{{ ETSY // WISHLIST }}

2013-09-13 @ 15:51:35
Min wishlist på Etsy! Eller ja...en del av den. Inte för jag typ förväntar att någon ska använda den haha. Men får nästan alltid pengar när jag fyller/julafton osv så tänkte kan va bra att ha en när man får lite extra cash, kan jag shoppa ifrån den hihi. Eller när man vill va snäll mot sig själv, kan man klicka in sig där och klicka hem något. Ska visa i ett seperat inlägg på Cleaver Ringen! Så jävla awesome men ack lite för dyr...

{{ A R M O R pt.2 // PINTEREST }}

2013-09-13 @ 10:03:52
Style Inspo Pinterest Board

Ni ville ha en blick in i mitt arbete...I give you...Kaos i Stockholm.

2013-09-13 @ 00:19:55
bild source: The Boss Blog
 
Jag gillar att min chef har börjat blogga för det låter mig få update vad som händer borta på Stockholms kontoret. Som idag. Kaos! Men det är också standard efter en Formex mässa, som var i augusit. Jag har varit med om detta kaos och ja, jag har men för livet. Sen tyckte jag i år att "Haha, jag slipper pack mega kaoset!" men kom ju på strax efter att jag är ekonomi ansvarig...blev fakturering idag och är ett par timmar kvar av fakturering imorn. Men med lite awesome musik ifrån serien Supernatural, en stor kopp kaffe och en kanin sovandes vid fötterna så är det chill :) Men nu ska jag gå och lägga mig.

{{ CREEPER SHOES }}

2013-09-12 @ 20:18:00
Fick ju ett par skor av mamma i måndags, new babies! :D Är ett par fina creepers ifrån märket T.U.K. och hon hittade dom på second hand, praktiskt taget nya om ens använda! Är ni redo för priset hon gav för dom? Är ni? 40kr! Helt jävla insane haha. Ska införskaffa mig ett par i helsvart och är även sugen på dom i svart/leopard. Det blodiga ni ser på övre bilden är en peak av mitt Zombie Killer klänning ifrån Darkside som jag bar idag till ett par fake skinn leggings sen strumpor ifrån Topshop.
 
Edit: Fick nyss reda på något komiskt om skorna. Var visst min kusin som hade lämnat in dom till second hand butiken! Ibland är min stad liten på ett bra sätt men sen också, har man stor släkt så händer stuff like this ibland ;)

Nytt i Film Hyllan!

2013-09-12 @ 12:42:43
Beställde hem denna fin fina bluray box förra veckan ifrån Dischshop! Var nice price och bara 3 kvar i lager så klickade hem den direkt! Inhåller Iron Man 1+2, Captain America, Thor, The Hulk och Avengers. Nu tänker ni säkert typ "Men Kitten, du som är värsta Marvel älskarinnan borde väl redan ha alla dom där?" men icke! För när nyheten blev en nyhet och inte ett rykte för vad som känns 100 år sedan att det skulle göras en Avengers så lista jag ut redan då att en sån här box skulle komma. And I was right hehe. Tog ett tag innan jag klicka hem den dock men nu är den min! Köpte även Iron Man 3 på bluray! Kosta bara 159kr på Coop så liksom, had to grab one! Och ja, jag ska ha värsta jävla Marvelthon hehe.

{ Home Is Where The Heart Is pt.2 }

2013-09-12 @ 08:56:00
Home Inspo Pinterest Board.
 
Kaffe i högsta hugg och håret på sne! Har äntligen lyckats ta mig upp ur sängen. Händer lite stuff idag. Lägenhetsvisning kl 11.00, försöker inte hoppas för mycket på denna lägenhet då det ej är stor chans jag får det men jag kan inte låta bli. Jag kommer få ett breakdown om någon annan får den haha. Efter det blir det jobba hemifrån ett tag tills jag ska knalla iväg till psykologen. Nu ska jag surfa på Etsy och lyssna på Johnny Cash, ciao darlings!

{{ SLAVE TEDDY }}

2013-09-11 @ 18:37:55
Awesome nalle linne köpt på Silverbullet! Var där inne och hälsade på, jag kan ta mig fan inte gå in där utan att komma ut med en påse! Denna och två överdelar till fick följa med hem i måndags :) Kanske ha på sig den här imorn när jag kollar lägenhet imorn och hoppas på en karl visar den. Fått ovanligt mycket karlar på mig idag, misstänker det är för det stod just "Slave" på tuttarna haha.

{Foto Arkivet} Blommor

2013-09-11 @ 09:07:27
 
Igår gick inte riktigt lika bra som måndag, låg i migrän hela dagen. Har inte ont längre men känner mig lite mörbultad, som Hogwarts Express kört på en eller nåt. Ska snart dra mot kontoret för jobb! Förutom lägenhetsvisning imorn så händer inte så mycket annat än jobb faktiskt. Kanske blir IKEA i helgen men vi får se. Börjar kännas dags att börja kolla på möbler även om jag ej får denna lägenheten, så man har en liten ide till sen. Behöver ju köpa typ allt som säng, soffa m.m!

Det är vad jag kallar en bra jävla måndag!

2013-09-09 @ 14:15:38
Bjuder på en mupp bild tagen för nån vecka sen!
 
Bra måndag! Började med att bli bjuden på lägenhetsvisning på torsdag (omfg jag dööööör av lycka även om jag bara får titta och ej får lägenheten!). Snygga nya pjux har jag fått av mamma, bara så där! Går ifrån kontoret 15.00 då jag ska käka sushi till middag och sen blir det att knalla hem för lite mer jobb :) Bra måndag är bra! Och jag är så jävla pepp!

{{ unicornscars // inspo }}

2013-09-08 @ 12:27:13
Unicorn Scars

{{ photowalking at the zoo }}

2013-09-07 @ 19:40:37
Började dagen tidigt hos Mr Wookie med en katt som inte riktigt var lika pigg. Sen efter jag hade packat så drog vi mot Kolmårdens Djurpark där jag har knallat runt hela dagen med kameran i högsta hugg! Vart en nice dag i hopp om att bilderna blev lika nice och jag landade hemma efter. Just nu är jag trött efter att ha gått 1 miljard km idag, blev faktiskt lite varmt där ett tag så man trodde det var juli igen...

{{ ute på landet }}

2013-09-06 @ 22:57:00
Sitter hos Mr Wookie och Kungen Aslan men blir inte så sent idag eftersom Kolmården väntar imorn! Är så pepp! Ser fram emot en dag där med kameran, kliar i fingrarna efter att få fotografera tigrarna. Hoppar av hemma i Nyköping imorn så jag får lite ledig tid på hemma plan innan måndag.
 
On another note, funderar jag eller ja har bestämt mig att försöka börja samarbeta med andra bloggar. Har några i tankarna jag ska kontakta redan men är du intresserad så hojta till! :) Antingen i en kommentar eller så maila mig: [email protected].

{{ TARTAN DOLL PINAFORE // TOPSHOP }}

2013-09-06 @ 22:12:55
En sån skulle sitta fint i höst med en svart crop top + svarta strumpbyxor! Ah, varför finns inte Topshop närmare än Stockholm...

{Foto Arkivet} Kolmårdens Djurpark

2013-09-06 @ 10:14:56
Drar ju till Kolmårdens djurpark imorn så tyckte det var passande med en blick tillbaka i foto arkivet! Alla bilder ovanför är tagna på Kolmården. Jag kan stå över 2 timmar i sträck bara hos tigrarna och fota. Ska dock ta med mig stativet i år, har alltid lämnat det hemma av lathet (vilket är b för det väger typ inget och går att fälla ihop så det får plats i ryggan) och har ångrat mig varje gång.
 
Kommer nog upp fler "foto arkivet" inlägg, hoppas på det ska kick starta mitt fotande lite så ber om ursäkt i förväg ifall det blir lite repeat på det! ^^

{{ Marauder's Map Leggings }}

2013-09-05 @ 13:39:56
 

{{ thursday blues }}

2013-09-05 @ 08:39:38
Torsdag. Betyder först jobb sen psykologen. Jag flyr stan igen imorn ut till Mr Wookie, vi ska till Kolmårdens Djurpark på lördag. Men först ska jag ta mig igenom idag levandes, får se hur det går. I got the Thursday Blues så thank godstiel jag ska till psykologen.

{DIY Tutorial} Fluffy Drawstring Bag

2013-09-04 @ 20:27:21
 

{{ tumblr // inspo }}

2013-09-04 @ 13:16:27
Tumblr Inspo.

{{ wednesday morning }}

2013-09-04 @ 08:21:26
Sitter med dagens första kaffe och myser i min morgonrock med Michelle Featherstone på i bakgrunden. Hoppas en väldigt efterlängtad bluray box ramlar ner i brevlådan idag och att vädret håller sig någorlunda höstigt. Funderar på att ta en sväng på stan idag, känner shoppingsuget greppa tag i mig...Men först jobb!

Flickr Favs #13

2013-09-03 @ 18:34:01
gemstones my kind of summer Untitled something restful about death

{{ Misha Approves }}

2013-09-03 @ 14:13:09
Drog på mig min Castiel tisha idag! And I know for a fact att Misha Collins approves vart handtrycket är satt! Blev ett par få timmar på kontoret idag och nu sitter jag hemma med en kopp kaffe, jobbar fortfarande of course som den workacholic jag är. Blir internet pill och design stuff resten av dagen vilket är nice. Mamma hade köpt munkar till mig som låg och väntade när jag kom hem, inte alltid fel att mellanlanda mellan lägenheter hos föräldrarna :)

{{ leggings snack så här en tisdags morgon }}

2013-09-03 @ 08:14:41
Igår tänkte jag att fan jag vill ha lite färg idag, så jag drog på mig mina galaxy/blixt leggings. Passade på att break in mina nya kängor med hehe. Jag vill ha mer färg i stilen, jag klär mig svart på svart och sen lite svart 99% av tiden. Mest för när jag provar med färg i allt så känner jag mig olustig för jag är inte van. Och när jag inte är van oj oj då pikar ångesten upp snabbt tills jag vänjer mig. Men det gick så bra igår så jag köper in mer leggings som inte har basen svart ifrån Ebay :) Hittade två stycken igår för en billig peng, check it out below! Ok, ett par är svart/vita men jag tycker det räknas xD.
 
 

{{ YouTube Tips // GRAV3YARDGIRL }}

2013-09-02 @ 19:15:23
En av mina favoriter på YouTube! Hon är så jävla awesome och underbar. Inte bara ur snygg stil utan hennes personlighet is one of a kind.

{{ på kontoret }}

2013-09-02 @ 12:27:39
Måndags död på kontoret! Men blir inte mindre arbete gjort för det. Den måndagen jag har en bra hårdag eller pepp dag alls kommer jag även tro världens undergång är här för lär aldrig hända haha. Hade även en sån där "jag har inget att ha på mig" trots att 1000-tals kläder finner sig i mitt ägo. Nu ska jag äta upp min lunch!

{{ morning darlings }}

2013-09-02 @ 08:09:16
Untitled
Jaha, då var det måndag igen. Frågan är ju just nu om det kommer va höstigt hela dagen eller om jag kommer stekas sönder för vädret screw me over som andra dagar då det verkat höstigt innan man knallar iväg...Jag vill ha höst på riktigt nu! Kängor, awesome leggings, regn väder på sådant där mysigt sett, mysiga tröjor/koftor...Ge mig!!

{{ instagram // augusti }}

2013-09-01 @ 18:41:09
 
 

{{ 1 September }}

2013-09-01 @ 14:16:12
Hur kan det va september redan? Inte för jag klagar, menar jag föredrar hösten framför alla andra årstider men är sjukt vad fort tiden går...Men har väl varit en ok sommar I guess. Har vart lite tyst i helgen här and let me tell you why...
 
...Drog till Mr Wookie i fredags igen efter några timmars jobb hemma! Det bjöds på kräftor och kisse mys. Vi kollade på Star Trek: Into Darkness på kvällen och herre jisses vad jag grät. Fan vad bra den är! Och Khan, den karaktären får gärna besöka mig en sen natt i en dröm, if you know what I mean hehe. Kom hem igår och idag tänker jag bara lata mig som satan i gatan. Är inte så jävla pepp idag. Jag vill bara sova och försvinna.

{{ Mer Sneak Peaks ifrån Black Milk // Harry Potter! }}

2013-09-01 @ 12:14:11
Passar bra så här första september! Tåget avgår ju mot Hogwarts idag och allt!

{{ Shirtstore Wanties }}

2013-09-01 @ 10:39:32
 

RSS 2.0