Flickr Favs #20

2013-11-30 @ 04:59:25
Det är alldeles för tidigt för mig för att tänka, ska snart iväg till salongen och köra igång sminkning + hår för cosplayande idag, sen bär det av till mässan för att bränna alla mina pengar medans jag är Harley Quinn för en dag! Så ta en Flickr Favs under tiden...
Full moon half moon total eclipse Insectile Our truest life is when we are in dreams awake II Forest Fairies XXXI

{{ Harley Quinn Face // Sneak Peek }}

2013-11-29 @ 14:48:45
Syrran var här igår, vi provade ännu en Harley sminkning och blir denna som jag kör med :) Bara en liten sneak peek ovanför dock hehe :P IMORN DÅ JÄVLA SMÄLLER DET! Så jäkla pepp! Länge sen jag var så här pepp inför något tbh och ska bli så jäkla kul. Känns som jag borde skaffa mig en Cosplay kategori då jag ska fortsätta med detta...skulle det vara något ni vill följa? När jag arbetar på cosplays m.m?

{{ Snyggt @ Mad Lady }}

2013-11-29 @ 09:44:08

Var Är Alla Fandom People? Ge Mig Blogg Tips!

2013-11-28 @ 11:11:00
Ge mig blogg tips hörni! I just kategorin jag skriker efter ovanför. Jag vill följa Fangirls och där ingår även Fanboys! Nördiga folk som lever och andas Fandom Livet som mig själv. Det kan handla om serier, vardagen, merchandise, filmer...behöver inte vara 100% fokus på ämnet bara mycket om det inblandat med vardag. Kan vara dina favoriter och det kan vara din egna blogg. Länka mig!
 
Tidsinställt inlägg...snälla funka...

{{ The Vampire Diaries }}

2013-11-27 @ 19:55:29
2009 kom serien då jag även sa "Shit, måste kolla in detta!" och igår blev det av. Tog mig si så där 4 år men better late than never hehe. Dom hade ett par avsnitt på Netflix och jag klickade mig in där igår kväll för kunde inte bestämma mig för en film helt enkelt. Jag är 2 avsnitt in bara men so far I'm loving it!

{{ 27 November 2013 }}

2013-11-27 @ 12:46:18
Fota -> Redigera -> Ladda Upp På Hemsidor. Det är vad jag hugger in i på kontoret denna vecka med start idag! Med prio fokus på namnarmbanden. Ska dock knalla ner mot stan på lunchen för jag behöver nya jeans...känner det inte är riktigt rätt årstig för byxor med för många hål haha.

Flickr Favs #19

2013-11-27 @ 08:59:35
Untitled Untitled Untitled unsorted

{{ Creepy Cute Supplies // Beställning }}

2013-11-26 @ 19:13:51
Suttit (eller sitter än hehe) på Etsy och beställer hem lite nytt material till mig själv. Känner hur det kliar i skapar delen i mig. Vilket är nice för är ett bra tag sedan jag hade sådant skapar sug. Lite av det jag klickat hem än så länge, borde ramla ner i lådan senast nästa vecka! Hm, en del av rubriken skulle va ett jävligt nice supply shop namn...Ja, först till kvar säger jag bara då jag själv ej kan göra något av namnet haha. Blir ni inspirerade?

{{ Back in Black }}

2013-11-26 @ 13:09:25
Igår efter kontoret gick jag och köpte thai mat och knallade vidare till salongen syrran jobbar på. Det syns i håret, back in black! Kapa även lite grann men ska klippas mer så fort helgen är avklarad, nu klippte hon lite bara så det ser snyggt ut när dom är i tofsar på lördag hehe. Skönt att ha håret som det ska igen! Älskar känslan av nyfärgat hår.
 
Just nu sitter jag och petar i min matlåda på kontoret, fattar inte vad fan det är med min aptit just nu asså frustrerande värre. Viktigt möte vid 15.30 snåret sen blir det hem och jobba vidare, börjar hända lite igen på jobbet. Men nu ska jag tvinga i mig maten så jag hinner ner på stan innan lunchen är slut!

{{ tumblr // inspo }}

2013-11-22 @ 15:24:10
inspo@tumblr.

{{ Happy Friday }}

2013-11-22 @ 12:43:57
Mysfredag på jobbet online, då vi ej jobbar i samma stad längre så får man ta vad man har! Tog precis lunch för dagen så tänkte passa på att blogga lite innan jag går och äter. Är mest design pill idag på jobbfronten! Och fredag betyder jobba-hemma-dag. Skulle ha vart hemma hela helgen men planerna ändrades imorse så blir The Hunger Games: Catching Fire imorn med Mr Wookie sen kidnappar han med mig ut på landet över natten, ska bli nice!
 
The Center of it all! Dock ändrad och är bland annat korsett till nu :)
 
Ikväll blir det däremot att pilla sista med Harley Quinn inför nästa helg (fan vad tiden går fort då) och efter det blir det nog att nörda Fallout: New Vegas på PS3 resten av kvällen, woot! Vad har ni för er i helgen?

{{ Daryl Dixon 10 Inch Deluxe Action Figure }}

2013-11-21 @ 20:55:00
Asså, jag vet jag ska på sci-fi mässa nästa vecka men jag måste nog nästan beställa hem den här innan! Satan i gatan så snygg den är!
Menar är lika bra att passa på att öka samlingen innan man flyttar till eget igen...

{{ I'm Back From Migränträsket! }}

2013-11-21 @ 10:38:05
Har haft migrän av och till sedan måndag kväll så därför det har varit lite dött här. Bröt ut 100% igår så blev hemma ifrån jobbet liggandes i extrema smärtor i sängen...Men idag är jag back on track! Lite groggy efter migränanfall men det går, så länge jag slipper huvudvärken I'm aaaaall good!
 
Löning på måndag vilket betyder end-of-the-month shopping spree kommande dagarna. Har ett och annat på Ebay jag ska klicka hem men även på H&M (varför hittar man allt man vill ha 2 sek efter en lagd order?) och även lite på Webbhallen hehe. Kanske Discshop...vi får se när shopping spree budget tar slut.
 
Men just nu är det jobb som gäller! Är på kontoret till strax efter 15.00 sen blir det psykologen och efter det hem och käka middag aaaaand then jobba lite till :) Ta igen det som jag har missat dagarna jag har varit halvt döende. Worky work work!

{{ The Weekend // Harley Face }}

2013-11-18 @ 07:42:12
Lördag: Käkade middag, provade Harley sminkingen, spelade massa spel och hade allmänt början-på-vinter mys! Drog på mig mina nya Harley leggings som äntligen kommit hem till mig för att get in the Harley vibe. Mässan 30 november kommer bli så badass!
 
Söndag: Inte många knop gjorda igår! Vaknade med katarr känningar som sen blev mer än känningar och ja...då är det bara att lägga sig när man börjar kallsvettas.
 

Flickr Favs #18

2013-11-17 @ 20:21:28
Untitled おはようございます! Untitled Untitled

{{ bloody comic hair bows }}

2013-11-16 @ 11:58:41
Min hair bow making skill är lite rostig måste jag säga haha...Rosetter funkar nog bättre sen när jag fått hem diadem att sätta dom på istället hihi. Idag blir det käka god mat/harley prov sminking/gaming myskväll ute i Arnö med awesome people! Vilket behövs just nu för är lite jobbigt pga vad som hände tidigt imorse. Personligt som det är tänker jag inte skriva vad det handlar om. Hämtar upp syrran på jobbet vid 15.00!

{{ HÄNGSELBYXOR // H&M }}

2013-11-15 @ 18:50:33
Är ute efter hängselbyxor, pinafore kjolar m.m. Då jag älskar crop tops med hatar att visa hela magen haha. Fastat lite för denna ifrån H&M som är i läderimitation...men jag vet inte. Ångrar jag inte provade dom när jag var i Stockholm och snubblade över dom första gången. Vad tycker ni? Yay eller Nay?

EBAY TIPS // HOGWARTS HOUSE LEGGINGS

2013-11-15 @ 12:04:42
CHECK THIS OUT! Visste väl det bara var en tidsfråga innan kopior av Blackmilks Harry Potter leggings kom upp på Ebay då Lord of The Rings började dyka upp! Klicka hem ett par Slytherin direkt hehe. Leggings + Frakt går på ca 100-lappen vilket enligt mig är damn nice price :) Nu ska jag vänta fint på att fler av dom dyker upp...

Flickr Favs #17

2013-11-15 @ 09:26:17
Untitled Woodland Mood boneyard babes 8 Untitled goth's grove #8

{{ mest awesome döskalle ljusen ever }}

2013-11-14 @ 21:18:54
Mysdag på kontoret med chefen som var på besök idag! Vi käkade lunch ute, fick de mest awesome döskalle ljusen ever i present! Hon prickar då fan alltid rätt med presenter, hon känner mig väl! Just nu har jag bråkat med fakturering ett tag, inte för programmet vill så går ju fanken inte *suck*. Jag får börja lite tidigare imorn i hopp om att det vill arbeta då och ta igen lite :) Chefen hade med sig lite stuff idag av våra produkter då hon hade föreläsning, jag var fräck och plockade på mig lite till håret hehe. Och ni som känner igen Pony Bracelets så ja, det är vi som är boven i den historien! Fakturerings programmet vill fortfarande inte funka...får väl gå och glo på nya American Horror Story då!

{{ Joker Pjux // Topshop }}

2013-11-14 @ 11:08:16
Surfade på Topshop och snubblade över dessa fina pjux! Första jag tänker, nörd som man är, Jokern! Skulle va sån jävla nice touch dagarna man diggar The Joker ifrån Batman extra mycket. Jag vill ha dom haha. Men redan köpt två par nya skor på mindre än en vecka så får nog hålla i shopping djävulen som lever i mig...

{{ Sabretooth Legendary Scale Bust }}

2013-11-14 @ 08:14:00
Har inte egna foton än men det betyder ju inte att jag inte kan sno andra haha. Sideshow är fan gudarna plan samlar grejer, for real!

{{ H&M Rabattkoder }}

2013-11-13 @ 11:44:23
Dessa två använde jag när jag beställde ifrån H&M i måndags! Vet ej om dom funkar fortfarande och om dom gör det hur länge dom funkar, så passa på nu när dom har rea dessutom! :)

{{ yesterday // lovely times }}

2013-11-13 @ 09:37:32
Gårdagen var underbar trots regn rusket ute som höll i sig nästan hela dagen! Satt på kontoret i mina ny Batman leggings (köpta på H&M) och jobbade fram tills 17.00 då jag gick lite på stan för att sen möta upp awesome people för fika mys. Blev mega överraskad när ett stort paket hamnade på bordet och dom sa åt mig att öppna haha. I paketet var den finaste Sabretooth Legendary Scale Bust! Jag är så jävla glad och överlycklig och faktiskt rörd av hela gesten!
 
Denna finaste darling är en limited edition och om minnet ej sviker mig så finns det endast 150 st (!). Sabretooth har sedan barnsben varit en stor favorit inom X-men och jag har dregglat över denna ända sedan Petri fick in den i butiken. Dom var väl trötta på att torka upp dreggel hehe ;) Kommer stå fint i centrum sen i framtida lägenheten! Samtidigt som det kliar i fingrarna att slita upp den så...ja asså jag vet hur väl paketerat dessa brukar vara och exakt hur krångligt det är att få ner dom igen haha. Är jag smart borde jag hålla i tyglarna och vänta tills jag har flyttat igen men får se...hehe. Tack igen alla som gav mig denna baby!
 
För er som är lite förvirrade nu varför folk helt random bara droppar ner ett stort paket som denna...jag fyller år idag! :) Så var en tidig födelsedags present hihi!

Flickr Favs #16

2013-11-12 @ 09:03:12
Untitled Untitled The visitor Into the Wild II

{{ H&M Beställning }}

2013-11-11 @ 21:50:41
Handlade lite på H&M för att bli på lite bättre humör, shopping är fan bra medecin asså. Kjolen låg på 120kr på rea men hittade en rabattkod så fick hem den för 90kr. Och lång klänningen, jag bara var tvungen faktiskt. Hittade även en 50kr rabatt kod så wohoo fick hela kalaset för en billig peng! Vet inte hur jag ska styla kjolen...vi får se hörni.

{{ and if i could claw this pain out i would do so with no hesitation }}

2013-11-11 @ 19:02:26
Dagen började med några timmar på kontoret sen efter lunch gick jag tillbaka hemåt för att kolla på lägenheten som visades idag. Kommer nog ej få denna heller och är så jävla trött på skiten. Blev mer jobb efter det.
 
Jag är så trött på att ha så ont inom mig hela tiden. Även när jag har en bra dag eller stund gör det ont för jag inte känner mig värd dom stunderna. I mina ögon är jag mindre värd än en flugas skit på en skithög typ. Och det gör mig så jävla ledsen. Nu blev jag kanske lite brutalt ärlig här men...jag behövde bara skriva av mig lite. Om jag kunde bara kloa mig in, kötta mig igenom allt och få tag på det där onda, den där delen av mig som hatar så jävla mycket, som inte funkar som den ska, hade jag gjort så utan tvekan. Ta risken för att blöda till döds i processen.

{{ Happy Monday }}

2013-11-11 @ 09:22:38
Where Is My Mind?
Bjuder på en gammal bild denna måndag morgon! Ifrån 2011 närmare bestämt. Börja fota igen Kitten, börjaaa fotaaa. Idag drar jag först ner till kontoret sen efter lunch drar jag hemåt igen då jag ska på ännu en lägenhets visning idag! Och efter det så blir det så klart mer jobb. På onsdag blir jag 26 så har 2 dagar nu kvar att vara ungdom, enligt samhället, sen åker jag på vuxen inom allt! Och är ett steg närmare 30. Ja, jag har ålderskris.

Flickr Favs #15

2013-11-10 @ 16:23:25
Hocus Pocus Autumn Mirror, mirror My dear, you have the Grim

{{ Yesterday // Stockholm }}

2013-11-10 @ 12:43:29
 
Igår drog jag iväg till Stockholm! Gick runt själv ett tag innan jag mötte upp syster som kom med en senare buss. Så det var en shopping + systermys dag igår, vilket var nice and needed. Mesta som köptes var smink men kom även hem med ett par Batman leggings och Demonia stövlar. Ok, jag vet...men liksom jag fick dom för 499 kr ok, då tackar man inte nej till fina skor som Demonia! Vi avslutade shoppingen med sushi till middag innan vi fnittrade runt på Centralstationen 2-3 timmar väntandes på tåget. För övrigt vill jag att Topshop ska få bättre sortiment i butik här i Sverige.

{{ Sjukling }}

2013-11-07 @ 08:52:48
Legat hemma sjuk i två dagar med feber och helvete. Ger er en bild på däckad kanin istället för mitt groteska sjukliga face! Är (typ) feberfri idag och tänker försöka knalla till kontoret. Fredag imorn så betyder jobba hemma dag sen är det helg så idag borde jag ändå överleva tycker min hjärna, även om min kropp inte riktigt håller med. Det går som det går helt enkelt!

{{ instagram // october }}

2013-11-04 @ 15:53:01
 

{{ New Week // New Adventures }}

2013-11-04 @ 08:54:43
Efter en 3-dagars helg som inte riktigt gick som den skulle, två av tre grejer gick som planerat i varje fall, så är det återigen måndag och med det ny vecka. Måndag är som vanligt extremt trög, fattar inte vad det är med dessa måndagar haha. Men nu ska jag fixa mig för dagen medans jag slurkar i mig sista kaffet.
 

{{ Watched // THOR: The Dark World }}

2013-11-02 @ 08:04:05
Ja, vad kan jag säga om denna film? Inte mycket då jag ej vill köra spoilers i bloggen haha. Har sett fram emot den as länge och jag är så jävla nöjd! Holy shit vad bra den är! Loki är en av mina favoritkaraktärer ever bland Marvel filmerna och Tom Hiddleston fortsätter imponera skiten ur mig! Helt klart en av top 3 filmerna för i år, försöker bestämma om den är bättre än Iron Man 3 men vette fan...dom kanske får dela första plats.
Har du sett den? Vad tyckte du?

{{ Fy Fan Vad Vi Är Bra! }}

2013-11-01 @ 12:19:55
Efter 3 veckor, 15.000 stoppade zipholders, 5000 kort packade i 5000 påsar och sen 5000 påsar fyllda med zipholders så var vi igår på jobbet klara med denna gångs JC order! Kom iväg igår i tid och fy fan vad vi är bra! Idag har jag sovit ut så kom nyligen upp och sitter nu här med mitt kaffe.
 
Fredagen bjuder på slappande med bio avslut ikväll med syrran och hennes karl. Vi ska så klart se Thor 2! Så blir upphämtad sen för middag + le movie. Lördag bjuder på roadtrip med la familia och på kvällen blir det middag ute blandat med filmkväll med awesome people. Söndag? Ja ni, då ska jag sova ut igen ;)

RSS 2.0