{{ 25 juni 2013 }}

2013-06-25 @ 13:13:28
Tjena på er! Var lite vimsig igår på grund av sömnbrist och va även nere på stan och hängde med syster största delen av dagen, så glömde så klart bort att avsluta tävlingen hehe. Men den är avslutad nu och en vinnare kommer upp senast ikväll! Köpte bland annat lite nya myskläder i form av en oversized Johnny Cash tisha och ett par AC/DC shorts igår. Blev lite spel också ^^

{1 DYGN TILLS DEATHLY HALLOWS TÄVLINGEN SLUTAR!}

2013-06-23 @ 21:49:18
Imorn ca 21.00 slutar tävlingen!
Du har chansen att vinna ett Deathly Hallows halsband gjort av mig!
Vill du vinna det till dig själv eller kanske en vän som är ett Harry Potter fan
så klicka på bilden nedanför eller här för att komma till tävlingen!
 

{{ midsommar helgen }}

2013-06-23 @ 21:31:47
Haft en as nice & slapp Midsommar helg! Bara ätit gott, hängt med Mr Wookie och katten Aslan. Gått barfota runt i trädgården i gräset. Sovit middag. Spelat lite spel och glott film. Spelade klart The Last of Us och mitt hjärta värker lite av saknad ärligt talat hehe. Började spela Maffia 2 efter det och är fett nice! Typ GTA fast på 40/50-talet. När man trodde jag ej kunde bli nördig så går jag och köper mig ett PS3 och blir just det, mer (stolt) nördig!

{{ Hellsing Organization Soldier #1 }}

2013-06-20 @ 14:14:53
Hellsing Organization Soldier #1
 
Hellsing Organization Soldier #1 by thehowlingwolfheart featuring h&m

{{ survival of the fittest or be eaten alive }}

2013-06-20 @ 10:35:45
Ja asså vad kan jag säga? Önskar ju jag kunde säga jag sprungit runt ute i skogen eller suttit i solen. Vart på shoppingrunda i Stockholm. Hängt på stan eller nere i hamnen, något sånt typ. Men jag har suttit framför min tv med en playstation kontroll i händerna haha. Helt jävla besatt av The Last of Us.
Drar idag ut till Mr Wookie! Kommer fira Midsommar där ute. Så har ditchat min familj med andra ord. Flesta finner det som ett cruel move men jag kände jag behövde en lathets/göravadfanjagvill Midsommar för en gångs skull. Och det kommer jag få också.

{{ Vad köptes igår nu'rå? }}

2013-06-18 @ 09:58:25
Igår köpte jag mig ett PS3! Valde pack med spelet The Last of Us och jag döööör sånt jävla hardcore bra spel! Köpte även Batman: Arkham Asylum och Batman: Arkham City. Detta är också anledning till att allt som heter "vara online" total dog ifrån mig igår haha. Ska göra mitt bästa att inte sitta inne hela semestern...hm, lycka till med den Kitten haha. Fler och fler ramlar in i Harry Potter tävlingen, kör hårt darlings! ^^
 

{{ Whimsy Baby }}

2013-06-17 @ 10:07:27
Whimsy Baby
 
Whimsy Baby by thehowlingwolfheart featuring a cropped cami
Första dagen på semestern! Planen förra veckan var att sova läääänge idag, något man ej ofta kan göra på en måndag. Men eftersom jag bestämde mig igår för att köpa något riktigt kul så är jag idag uppe tidigt och pepp på att ta mig iväg! Håller tummarna det finns kvar i lager när jag tagit mig till Elgiganten och inte har min vanliga otur! Någon som kan gissa vad? Ni som har mig på Facebook vet redan så inga fuskare nu xD Nu ska jag skynda mig! Ciao Darlings!

{{ Meny Pill & Kaffe }}

2013-06-16 @ 10:52:00
Sitter och pillar i menyn medans jag dricker första kaffet för dagen. Ny profil bild plus lite social media icons, woot! :) Fixade helt ny layout and shit meeeen är så kär i denna bas så I will stick to it! Uppdatera färger osv bara, vill knappt slita mig ifrån bakgrunden dock haha. Får se hur det slutar :) Tycks so far?

{{ Moonshine & Stars }}

2013-06-15 @ 13:45:52
Moonshine & Stars
 
Moonshine & Stars by thehowlingwolfheart featuring genuine leather belts

{{ slow friday }}

2013-06-15 @ 11:45:24
Det öste ner regn igår. Skönt man va inne och kunde komma undan det för en gångs skull haha. Gick på semester igår. Kollade Rob Zombie film. Sen var det inte så jäkla mycket mer som hände hehe. Planen för idag var bio men min rygg håller på ta livet av mig så vet inte om det är så smart...

{{ johnny depp // wreck this journal }}

2013-06-14 @ 09:35:13
Fick även hem dessa skönheter igår ifrån Bokus! Johnny Depp: A Retrospective är en bok som handlar om filmerna han gjort genom åren, kom ut i år gemensamt med att han blev 50 år. Köptes på engelsk utgåva, of course. Och så en Wreck This Journal (!) som jag velat haft i år och dagar! Och nu äger jag äntligen en, riktigt kliar i fingrarna att köra igång med uppgifterna i den hihi! ^^
 
Men nu ska jag svepa i mig sista kaffe slurken sen greppa väskan och dra mot kontoret! Ska på mitt första kund besök idag hehe. Sen efter det blir det hem och jobba :) Och idag är det även sista arbetsdagen innan min semester. Känns lite knasigt...jag vet inte hur man har semester liksom.
 

{{ and I screamed of awesome joy }}

2013-06-13 @ 21:34:25
Dagen gick fort trots att jag kände mig grå om nosen. Känner mig dock mer i form nu än tidigare så yay för det! Hämtade ut ett paket på posten, va min fin fina awesome Scream klänning som hade kommit! And let me tell you, materialet är så fucking skönt att jag dog. Vill typ sitta och krama det framför filmmys haha. Hoppas de Scream leggings jag köpte samma dag kommer snart (plus det andra hehe)! Mitt paket ifrån Bokus hann komma också :) Visar imorn vad det var för kul för nu ska jag sätta mig framför en film innan sängdags!
 

{{ grå om nosen }}

2013-06-13 @ 10:28:00
Näst sista dagen innan semester! True Blood tee på! Känner mig lite grå om nosen idag, tror sömnbristen börjar kännas av rejält. Är inne i en riktigt hård period där jag inte sover alls och när jag väl somnar är det mardrömmar all over, ugh. Några timmar på kontoret sen är det psykologtid som gäller. Hoppas på att mitt paket ifrån Bokus kommer idag innan jag måste gå, kan jag plocka upp det på vägen till sjukhuset! Folk fortsätter ramla in i Harry Potter tävlingen, kul! :)

{{ Untitled #132 // Polyvore }}

2013-06-13 @ 08:22:21
Untitled #132
 
Untitled #132 by thehowlingwolfheart featuring pentagram jewelry

{{ Dagger Baby }}

2013-06-12 @ 22:01:03
Bild ifrån kontoret och hade på mig blusen med coolaste trycket idag, loooove it! Just nu sitter jag och glor ikapp de jag följer på Youtube och efter det blir det något avsnitt av Hellsing OVA Ultimate! Även om avsnittet jag såg igår krossade mitt hjärta och själ i 10 000 miljoner små bitar och lämnade mig halvt panikslagen på det...så har jag cravings efter mer. Men seriously. Något som inte fick hända hände och det andra som inte får hända håller på hända, typ. Did that make any sense? Trodde inte det heller, hihi.

{{ Jag hade klarat mig bra som zombie. }}

2013-06-12 @ 07:45:32
Halvt awkward instagram bild tagen igår på the office! Sitter här halvt yrvaken, trots jag vart uppe ifrån sängen typ en halvtimme nu. Nej ni, jag har aldrig och kommer aldrig vara en morgonmänniska. Dock är jag lite knasig för börjar inte förr än 10.00 men går ändå upp runt 7.00 snåret...är nog för jag behöver den där första timmen att bara agera zombie. Jag hade klarat mig bra som zombie, I has the moveees! 3 arbetsdagar kvar sen är det semester i 3 veckor!
 

{{ Heads Up ! }}

2013-06-11 @ 19:09:00
 
Kul att ni är på Harry Potter tävlingen! ^^ Funderar redan på vad för fandom relaterad tävling jag ska ha nästa gång, så har ni några tips hojta till! Blev så sugen på ny layout när jag fixa chefens blogg så ny header är uppe igen! :) Ska fixa lite i menyn också hade jag tänkt, får se när dock då jag är ultimat skjuta på queen. Tycks?

{{ tuesday oh baby }}

2013-06-11 @ 14:34:28
Är på kontoret och har på mig en av mina favorit outfits idag. Ska snart dra iväg och posta ordrar och efter det ska jag ta mig en promenad på stan. Planen är att inte köpa något utan bara strosa runt lite men nu är det ju mig vi pratar om och vi vet alla mycket väl att jag kommer komma hem med en påse eller två.

{ TÄVLING // DEATHLY HALLOWS HALSBAND }

2013-06-10 @ 19:05:00
Nu har ni chansen att vinna ett Deathly Hallows halsband gjort av mig!
Läs nedanför bilden hur ni gör för att vara med och tävla!
 
 
  • Kommentera nedanför att ni är med! (glöm ej att bifoga mail).
  • Gör ett inlägg på er blogg för att ha en exta röst i potten + kommentera med länken (inget måste).
  • Om ni vill hålla utkik efter fler tävlingar så följ mig på Bloglovin' (absolut inget tvång bara ett tips).
 
Tävlingen avslutas Måndagen den 24 juni 2013 ca kl 21.00!
 

TÄVLING AVSLUTAD!

{{ Tävlingen är på g mina raringar! }}

2013-06-10 @ 16:22:33
 
Har lite jobb kvar att ta tag i men sen då kommer Harry Potter Tävlingen jag har lovat er upp! Håll tassarna redo för att joina och chansen att vinna! Lär käka kvällsmat först som det matvrak som jag är :) Men lovar det ska upp innan jag ser nya + säsongsavslutningen av Game of Thrones.
 

{ Yes, Im a witch, Im a b(i)tch. }

2013-06-10 @ 14:29:27
Yes, Im a witch, Im a b(i)tch.
 
Yes, Im a witch, Im a b(i)tch. by thehowlingwolfheart featuring stretch belts

{{ KAPOW }}

2013-06-10 @ 11:09:43
Måndag! Back at the office, yes sir! Dagen började knasigt då allt bara gick fel. Priset var nog när jag skulle ta på mig koftan och KAPOW gav mig själv en fet smäll rakt i facet...sen forsa det näsblod. Så kan det gå när man är klantig katt! Men sluta ganska fort (även om det fortfarande gör satans ont) och svullna inte. Ni får bildlöst inlägg idag raringar för mitt face vill inte fastna på bild! Är nog pissed off efter min attack move förut...fast vadå ni kan ju få en goofy bild, vänta...

{{ self destruction in 3,2,1... }}

2013-06-09 @ 13:40:00
Inte gjort så mycket i helgen. Vart på värsta rena rama depp-humör där jag ena sekunden vill slå näven i väggen tills jag inte kan lyfta armen och nästa sekund bara vill storgråta tills jag inte kan andas längre. Så har hängt på balkongen, köpte lite nya blommor. Kollade in senaste Die Hard filmen och kollade lite Hellsing Ova Ultimate avsnitt. Tänkte idag skulle bli bättre, typ göra något för att få tankarna på annat men allt jag vill är att sova. Sova tills det inte gör ont längre. Hate it.
 

Harry Potter relaterade tävlingen kommer upp senast imorn, så håll utkik! :)

{{ sailor moon // polyvore }}

2013-06-08 @ 19:15:13
Sailor Moon
 
Sailor Moon by thehowlingwolfheart featuring hobo handbags

{DIY Tutorial} Lace Trimmed Shorts

2013-06-08 @ 11:21:07

{{ Cat Tattoo Tights }}

2013-06-07 @ 19:45:23
Jag kan ta mig fan inte låta bli Ebay ens för en enda kväll! Jag har fan allvarliga problem haha. Beställde hem kisse strumbyxorna igår och längtar lika mycket efter dom som Scream kläderna jag hittade förra veckan ^^ Börjat använda mycket kjol och klänning igen, har ju även under shorts då jag hatar (fobi var det här) att visa mina ben! Så Ebay är min bästa vän just nu för awesome söta coola tights! Skulle ni vilja ha ett Ebay Tips inlägg med strumpbyxor?

{{ fridaaaaaay }}

2013-06-07 @ 08:42:10
Fredag! Många är nog lediga idag eftersom de flesta (som kan) tar en stick dag eftersom det var röd dag imorn. Men jag, jag ska jobba! Men har inte så mycket emot det :) Visst hade nice med långhelg, speciellt med detta fina sommar väder, fast har ju semester snart hehe. Solen skiner i full karriär ute så ska greppa kaffet och förflytta mig till balkongen :) Ciao!

Lovade inte jag er en till tävling för typ 100 år sen?

2013-06-06 @ 19:19:56
Men shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit darlings! Lovade inte jag er en till tävling för typ 100 år sen? En Harry Potter relaterad sådan?! My gosh jag måste ha minne som en guldfisk ibland om jag glömmer något sådant, inte nog med tävling utan Harry Potter! Fy skäms på mig. Håll utkik för den ska komma any day!

{{ Outer Space @ Ebay }}

2013-06-06 @ 18:41:21

  1. Katt Galaxy Oversize Linne // Klänning.
  2. Galaxy / Space / Nebula Leggings.
  3. Galaxy Shopping Väska.
  4. Chiffon Skjorta.
  5. "Puffy" Kjol.

{{ Unicorn Scars }}

2013-06-06 @ 11:48:36
{inspo @ tumblr}

{{ nationaldagen }}

2013-06-06 @ 09:36:48
Fick lite jobb gjort igår, woho! Annars så var det mest kel med plutt och tog sen en promenad, köpte mig lite sushi till middag på vägen hem, nonnom!
 
Idag är det ju nationaldagen och där med en röd dag vilket betyder ledigt! Får se vad jag hittar på dock för min allergi verkar bråka med mig riktigt mycket idag! Kröp mot allergi medecinerna direkt när jag tog mig upp ur sängen. Men något ska jag väl kunna hitta på hehe!

{{ Migraine From Hell and Back }}

2013-06-05 @ 12:59:53
Min dag gick ju då inte som planerat. Min plan var Psykologtid -> Kontoret men ca fem minuter in i terapin så kände jag första känningen och tänkte bara "Nej! Snälla!" och innan tiden gick ut hade jag migrän. Brukar känna någon liten varning innan men nu var det bara pang på, jävligt irriterande faktiskt! Så var bara att ta sig hem och kraschlanda i sängen :( Migraine from hell and back eller nåt! Men klicka in hos chefen och hon hade skrivit lite fint om mig. Så man får tacka och buga lite så där blygt! Hjälpte mitt groggy humör gå upp!! :)
 
Har nyligen käkat lunch och väntar nu på kaffet ska rinna klart. Petade på chefen över mailen så får se om hon har någon liten uppgift åt mig ^^

{{ howlingwolfheart @ instagram }}

2013-06-05 @ 07:22:17
(blev lite måndags shopping, nya pjux!)
(awesome text på finaste toppen)
(tisdags kaffe på kontoret)
(pressade lite nya blommor)

{ when your mind is spinning, but you can't feel anything }

2013-06-04 @ 20:42:33

 
 

{{ The Boss Goes Blogger }}

2013-06-04 @ 13:20:59
Min chef har gett sig ut i blogg världen och allt som kommer till!
Så förra veckan va detta typ prio 1 på jobbet för mig :)
Vill ni få en er blick in i hennes värld som uppfinnare och egen företagare så klicka er in på hennes blogg :)

{{ BADDIES // POLYVORE }}

2013-06-04 @ 08:17:05
Baddies
 
Baddies by thehowlingwolfheart featuring lace up shoes

{{ Lisa // The Boss }}

2013-06-03 @ 21:28:26
Lisa // The Boss Lisa // The Boss Lisa // The Boss ph by me.

{{ aslan // the king }}

2013-06-03 @ 19:10:03
Aslan
ph by me.

{{ monday heatwave }}

2013-06-03 @ 15:40:33
I slutspurten på kontoret för idag. Är i fas med allt som ska göras och det känns oh så bra! Jävligt varmt ute idag och känner mig smått sliten på grund av det men är bara att hälla i sig vatten hehe. Ska fixa det sista nu sen blir den promenad hem :)

{{ nya äventyr (?) }}

2013-06-03 @ 08:39:48
Hm, nu kliar det i fingrarna igen. Allt är ifrån Gina Tricot! Ny måndag, ny vecka och nya äventyr (?) Är ju ny månad på allt också. Shit, fatta det är juni hörni! Och värmer verkade komma tillbaka i full kraft den också med det, wiiee :) Önskar fortfarande jag kunde gömma mig i naturen och inte deala med dagliga livet dock...Nu ska jag fylla på med kaffe och göra mig klar för idag! Later darlings!

{{ sunday blues }}

2013-06-02 @ 19:17:04
Kommit hem ifrån Laxne och jag hatar hur min själ värker så fort jag blir borttvingad ifrån landet. Hatar fan stan, jävla helvetes betong jungel. Mår så jävla bra nära naturen. Hade jag haft körkort hade jag varit i full rulle med att hitta mig ett litet hus på landet. Men är väl bara sucka djupt och ge upp den drömmen, som med många andra.

{{ goodie good humör }}

2013-06-01 @ 19:39:07
Landat hos Mr Wookie för några timmar sen! Har precis käkat godaste maten och ska nu ta en kopp kaffe och kolla på ett Big Bang Theory avsnitt innan vi ska se film, Zombieland står på menyn ikväll! ^^ Ville mest bara checka in lite snabbt för är på goodie good humör och då är det kul att blogga.  Svarar på frågor + kommentarer imorn när jag kommer hem, no worries darlings :) Ciao kitties!

{Ebay Frågor} Kitten Svarar!

2013-06-01 @ 08:37:17
Hur vet man vad frakten blir?
Frakten står alltid i annonsen. För det mesta är det fri frakt då säljarna skickar så mycket varje dag så dom får sån bra rabatt så dom ej behöver ta någon frakt. Du kan välja vilket land i inställningar så brukar den känna av själv :)
 
 
Har du alltid fått det som du beställt?
Jag har beställt kanske 200+ saker över Ebay och max 2 har kommit bort på vägen. Men säljarna är alltid väldigt villiga att göra det bästa av situationen. För det mesta ger dom tillbaka pengarna. Men mesta skickas ifrån Kina och mycket kan hända på vägen som är utanför deras kontroll. Men tänk på att det tar för det mesta ca 2 veckor innan det kommer, ibland upp till en hel månad.
 
 
Har ni några fler frågor så ut med dom bara, ingen fråga är en dum fråga! :) 

{{ too early for a saturday morning }}

2013-06-01 @ 08:00:36
Untitled
Ok så trött så jag inte ens pallar klicka upp en bild haha. Men ta en gammal ifrån 2010! Idag drar jag först iväg på roadtrip med föräldrarna sen släpper dom av mig i Laxne hos Mr Wookie och Kung Aslan! Och presenten kom igår *phew*! Hade ju sån jäkla panik igår morse haha. Blir grillat + film ikväll och imorn fyller Wookie år! :P Vet med andra ord ej hur aktiv jag blir men jag kommer hem imorgon igen. Ciao Darlings!

RSS 2.0