Insomnia, you bitch.

2012-09-27 @ 09:36:03
Vissa arbets uppgifter ibland asså haha. Farligt att vara liten.
 
Det är fullt upp på alla håll just nu. Igår spenderade jag hela dagen till att flytta allt ifrån butiken till kontoret, min kropp hatar mig idag bara så ni vet. På hemma plan är det förbereda inför flytten i helgen som gäller. Och jag har så klart sömn trouble mitt i allt. Igår vaknade jag 2.30 och flyttade non stop på det i flera timmar. Så tänkte att "Hey, inatt lär jag få sova!" men icke sa nicke, va uppe nästan 24 timmar och sen fick jag kanske 3 timmars sömn totalt inatt. Ursäkta att jag gnäller men det är väl en blogg till för om man behöver gnälla? Nej bara att klä på sig och dra iväg sen!

R E B E L

2012-09-25 @ 09:25:21
R E B E L
 
R E B E L by thehowlingwolfheart featuring spike jewelry

God Morgon!

2012-09-25 @ 08:54:58
Började att kolla om på Heroes igår, love it! Just nu är det kaffe som gäller sen jobbar jag 11-17. Efter jobbet blir det att knalla till second hand butiken för att leta lite möbler. Är mycket som ska göras nu både på jobb-fronten och privat-fronten. Vet inte hur jag ska hinna med allt men det går nog :)

Första Bilden Ifrån Nya Wolverine Filmen!

2012-09-24 @ 21:39:18
Första bilden av ifrån Wolverine filmen som kommer i juli nästa år! Ursäkta mig medans jag går till mitt fangirl hörn och dör! Fan jag längtar så jag dör redan detta gjorde det inte bättre.

Zombie Killing

2012-09-24 @ 10:06:02
Zombie Killing
 
Zombie Killing by thehowlingwolfheart featuring skinny jeans

The Weekend

2012-09-24 @ 08:56:54
The weekend. Den har mest handlat om att åka runt och köpa sånt som kommer behövas när jag flyttat faktiskt. Känns inte som jag vilat något alls...så måndagen är segare än vanligt, den är alltid seg dock jävla måndagar. Ska till second hand butiken imorn och leta mer grejer. Jag diggar second hand och det är billigt som satan, två flugor i en smäll. Och en annan sak, hur jävla dyrt är det inte med flyttkartonger då?! Helt galet.

Flickr Favs #3

2012-09-23 @ 10:49:47
look at me. // insignificance. Untitled

Marvel Night

2012-09-22 @ 21:37:00
Var sugen på Marvel idag så blir Fantastic Four! Inte sett den på ett bra tag och har inte ens öppnat min bluray med den. Och känner jag mig rätt själv, vilket jag gör, så lär jag dra på 2:an direkt efter, även den oöppnad bluray. Jag är b och kan inte öppna en film förr än jag ser den, don't judge me haha.
 
Ikea gick nice idag, glömde säkert hälften men...fick ju med andra hälften i varje fall, alltid nåt. Kommer inte visa något av det då det kommer få stanna i kassarna. Känns onödigt att packa upp det när jag ska flytta nästa helg. Men tänkte köra en liten tour i lägenheten sen när jag flyttat in där...Både när det är lådor all over och efter när jag boat in mig. Skulle det va intressant? Tänkte göra en update på film samlingen också när det blivit upppackad, hänt lite sedan sist, kan se andra här.
 
Imorn blir det Jysk och Rusta för att köpa ännu mera grejer till lägenheten...oj oj. Ska försöka få tag på flyttlådor också. Här händer det grejer xD

Home Treasures

2012-09-22 @ 07:42:47
Home Treasures
 
Home Treasures by thehowlingwolfheart on Polyvore

First of all, det borde va olagligt att va uppe så här tidigt på en ledig dag. Lyssnar på Lana Del Rey medans jag häller i mig dagens första kaffe, i desperat försök att vakna till och bli människa. Drar till IKEA idag med la familia där det mesta ska inhandlas till lägenheten jag flyttar till om 1 vecka! Det ska bli kul även om mitt bankkonto kommer bli några 1000-lappar fattigare :) Men har ju sparat som en tok och hållt i pengarna hårt så ska inte eka för mycket där inne efter skulle jag tro hehe. Regnet har öst ner sen igår ute, mysväder.

Porcelain Doll

2012-09-21 @ 22:46:04
Porcelain Doll
 
Porcelain Doll by thehowlingwolfheart featuring a corset dress

Youth Knows No Pain

2012-09-21 @ 09:19:31
Untitled Untitled Silent ghosts. Untitled Untitled

Rose Water

2012-09-21 @ 08:32:00
Rose Water Rose Water
Äntligen fredag! Men tempot kommer inte sakta ner bara för det blir helg. Imorn blir det IKEA där jag ska handla allt jag behöver till nya lägenheten och utöver det är det packa & rensa som gäller inför flytten nästa helg! Argh, jag är så jävla pepp! Är ni pepp eller?! God Morgon btw!

The Collection Official Theatrical Trailer #1

2012-09-20 @ 20:37:51
Jag är helt jävla dödskär i första filmen "The Collector" och har väntat tills jag nästan slitit av mig håret efter "The Collection" ända sedan jag hörde viskningar om en 2:a! Äntligen en trailer att hugga tänderna i! Åh, hoppas den kommer på bio i Sverige!

Little Oliver ♥

2012-09-20 @ 19:13:00
Finaste, underbaraste Oliver Queen ♥
 

Sugar Skull Bracelet Black/White!

2012-09-19 @ 16:34:04
Pillade lite med armband idag och det föddes en ny färg inom Sugar Skulls armbanden till shopen! Nu finns det med vita döskallar! :)

Tradera Auktioner!

2012-09-19 @ 13:06:13
La Upp Auktioner På Tradera Igår! Tips om ni vill ha chans att få ett av mina smycken billigare ;)
Var uppe tidigt idag då jag hade tid hos Hab kl 9.00. Gör som jag alltid gör och tog mig en promenad dit. Jag älskar att promenera, speciellt nu på hösten. Efter det så tog jag mig hem och krashlandade i sängen, once again mensvärk is a bitch. Hade tänkt ta med mig kameran men sen kom jag ihåg hur mycket regn det bara öste ner igår, jag är paranoid och bestämde mig för jag ej vill att min kamera ska drunkna, mobilen funkar den med speciellt om det är en kul app! Men nu ska jag försöka bli människa och hälla i mig kaffe.

Flickr Favs

2012-09-19 @ 10:20:03
(flowers) the gentlest touch Untitled Untitled Ann/Anne sentiments Untitled

18 September

2012-09-18 @ 20:01:49
Untitled Untitled Untitled Knarkar kaffe och diggar till Avengers soundtracket. Blir nog dock att krypa ner i en filt greppandes i en varm vetekudde snart, mensvärk is a bith yo. Glo på lite Firefly och käkar munkar + dricka cola medans jag tycker synd om mig själv. Inte helt fel för en kväll på en tisdag! Under tiden jag var borta kollade jag om klart på Gilmore Girls, efter det kollade jag om på Oz sen nu är jag snart klar med Firefly. Och efter Firefly kommer Heroes ;) TV Show kåt eller vadå haha.

Una Princesa

2012-09-18 @ 09:07:32
Untitled Untitled Untitled Untitled
Sist min finaste Jesse var här så fick jag fota henne lite grann. Jag vill lära mig fota människor mer, det är kul. Och jag vill börja ta självporträtt igen, inte för jag är ego-trippad men för jag har så många photoshoot Idéer...men nästan ingen som bor nära nog för att ställa upp. Inspo motivation kanske börjar flyta på när jag flyttat.

Får man blogga på två bloggar eller är det off limit?

2012-09-17 @ 20:45:57
Gifts from Mr Wookie Slytherin Penna, Slytherin Knee Socks & Deathly Hallows Notebook.
 
Nu saknar jag ju den här bloggen. Får man blogga på två bloggar eller är det off limit? Fast jag gör ju alltid det man inte ska så why not liksom. Typ detta är min svenska blogg och den andra kan vara min fina engelska dröm-blogg. Eller nåt...Meningen med den var att det skulle va mer inspo, fint och drömmar (även om en del är blodiga). Så nä, jag tänker fanimej blogga där och jag tänker blogga här! :) Ni som följde med till andra får ursäkta framtida upprepning ;) Typ bilder.

Vinn ett Unicorn Halsband hos creatingtoinspire!

2012-09-17 @ 16:06:28
Nu mina kära sötisar har ni chansen att vinna halsbandet Unicorn (white) tillverkat av mig hos finaste Catarina!
Så skynda er dit genom att klicka på bilden eller här för att få en del i tävlingen! :)

Hej På Er, Sötnötar!

2012-09-15 @ 19:32:13
Ja som sagt ville jag ju inte ta bort denna blogg. Och är glad för det för ibland är det faktiskt skönt att skriva på svenska hörni! Andra är ju 100% engelska. Don't get me wrong, älskar att skriva och prata engelska men ibland är svenskan som sagt det man vill. Så nu tänkte jag skriva mig ett litet inlägg, och fortsätta komma förbi då och då.
Untitled
Mycket är på g i livet både privat och inom jobbet. Om ca 2 veckor så flyttar lilla jag ut ur boet till min egna 2:a på 60kvm! Den ni! :) Blir så klart kvar i Nyköping då både jobb och familj finns här. Är nervös men skit peppad på samma gång! Vilket nog är helt normalt. Jag har även för nån vecka sen börjat jobba 100% :)
 
Sen vid samma tid så stänger vi igen butiken. Vi har tagit beslutet på jobbet att flytta till kontor, så mitt jobb kommer finnas kvar men på annan plats och minus butiken. Trots att jag är peppad och ser fram emot det så känns det lite känslosamt. Butiken där mitt liv började på riktigt, där jag fick chansen att visa världen att nog fan jag också kan! Där jag träffade världens mest underbaraste chef och fick en nära vän som jag ser som familj på köpet. Som tur är kommer jag ha det viktigaste kvar, vilket är min chef + vän. Det kommer kännas tungt att stänga igen butiken som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta. 

RSS 2.0