Everything Is Broken

5:55 Det känns som att allt inom mig har gått sönder idag. Hatar dagar då man känner sig 100% trasig och inget känns värt det. Och sen att veta att jag alltid kommer må så här gör ju inte saken bättre. Funderar på att dra ner på stan, shoppa gärnet och bara glömma allt nån timme. Men då måste jag ju gå ut bland folk och det är ej poppis på en dag som idag. Bara att ta på sig annat än pyjamas känns som ett för stort projekt idag. Jag vill inte existera idag.




Translation:
Bad day. Everything inside me feels broken. I hate days when you feel 100% broken and nothing feels worth it. Thinking about going shopping and forget about everything a few hours. But then I have to go out among people and that's not popular on days like these. Just putting on clothes feels like to big of a task today. I don't want to exist at all today.

Kommentarer
Postat av: mila

Sv: Jag vet det tycker jag också men som jag sa så berättar dom inget för mig, av någon misslyckad anledning, jag menar dom måste ju sköta sitt jobb om jag nu lyckas sköta min del av avtalen.



Ja det tar ju på krafterna något ohyggligt. Jag har i alla fall mailat allt jag har till dem nu så att de fattar att JAG gjorde rätt, DOM fel. Sinsemellan tycker man ju att de borde ha lite kontakt och prata med varandra om det ändå gäller en och samma person.

2012-02-12 @ 13:20:17
URL: http://electricdirtjunkie.blogg.se/
Postat av: Sara

Såna dagar är jobbiga men det är alltid en tröst att veta att det kommer bättre dagar.

2012-02-12 @ 13:51:58
URL: http://echomania.blogg.se/
Postat av: catarina

I know the feeling.

<3

2012-02-12 @ 19:44:00
URL: http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Postat av: catarina

sv. haha "svar" gånger två :*



åh men wie! när postade du det? :D

2012-02-14 @ 08:00:03
URL: http://dailydoseofimagery.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0